Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt 3.oltás?

Terhesség alatt 3.oltás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

21.hetes kismama vagyok, és azoktól a kismamáktól kérdeznék,akik felvették az oltást

Hanyadik héten kapták meg a 3.oltást? Melyik oltást? Volt e valamilyen tünet?

Orvoshoz majd 14-én megyek,vele is megbeszélem a 3.oltást,mert eddig akárhányszor kérdeztem,azt mondta ráérünk még vele...

Az első oltást májusban,a másodikat júniusban kaptam

Köszönöm a válaszokat

2022. jan. 9. 15:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
25. héten, Pfizer. A mellékhatás sokkal enyhébb volt, mint az első két oltásnál, csak enyhe izomláz a karomban pár óráig és kicsit fáradtabb voltam aznap/másnap.
2022. jan. 9. 15:32
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
Tudod ki oltatna terhesen... még terhesség nélkül se...
2022. jan. 9. 15:36
 3/15 A kérdező kommentje:

[link]

A mai nap halt meg a férjem ismerőse,utána lehet nézni nyugodtan az interneten

Egy majdnem 3 éves kislányt,és egy kisfiút hagyott itt...

A 2021. évünkről inkább nem is irok...és félünk

Akinek történt nem 1 haláleset a családjában fél...hidd el,te is félnél

2022. jan. 9. 15:51
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
18. héten kaptam novemberben. Az első kettőt januárban kaptam, ellenanyagom már nem volt. A karom fájt egy napig és aludtam szintén egy napig, de se hőemelkedés, se láz nem volt. Nekem terhességi cukorbetegségem van, de még y cukromat se bántotta az oltás. Baba is jól van.
2022. jan. 9. 15:56
 5/15 anonim ***** válasza:
29%

Szánd rá azt a 9 E Ft-ot az ellenanyagtesztre, és ha nem muszáj, ne oltass így a vírusveszély közepén. Nézd meg, hogy járt Csollány, beoltatta magát a harmadszor, a szervezete védekező rendszere minden erejét a beleoltott anyagra pazarolta, aztán mikor megfertőződött pár nap múlva, a szervezete már olyan kimerült állapotban volt, mint egy 90 évesnek.

A vakcina az eleve is egy veszélyes, a szervezetet megterhelő anyag, ezért van olyan sok mellékhatása a beteg és/vagy öreg emberek közt. Csak azért hasznos, mert utána az igazi betegséget már könnyebben veri vissza az ember védelmi rendszere. (De csak ha volt ideje helyrejönni a vakcina beadása után.)

2022. jan. 9. 16:15
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Én is a 18. Héten kaptam októberben (az első kettőt februárban).

Fájt a karom utána, aznap este korán elaludtam és másnapra semmi bajom nem volt már.

Azóta is minden rendben a babával és velem is, minden eredményünk szuper.

2022. jan. 9. 16:20
 7/15 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá,hogy nézetek egy ellenanyag szintet,valószínű a héten el is megyek,megnézem mennyi

Köszönöm az eddigi válaszokat

2022. jan. 9. 17:36
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
20 hetesen kaptam december elején, aznap nem tudtam a jobb oldalamon aludni mert fájt a helye és kicsit faradtabb voltam de ennyi. Én nezettem előtte ellenanyag szintet, gyakorlatilag 0 volt, április - májusban kaptam, az első kettőt.
2022. jan. 9. 18:48
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
En 2 het mulva kapom,16 hetesen. :)
2022. jan. 9. 19:13
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

Jelenleg 24 hetes terhes vagyok.

Áprilisban kaptam mindkét sputnikot, a harmadikat december elején kaptam 18hetes terhesen, modernat kértem.

Jelenleg covidos vagyok, legalábbis a gyorsteszt tegnap pozitív lett. Hőemelkedésem volt 1 napig, illetve enyhe megfázásos tüneteim vannak.

2022. jan. 9. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!