Terhesség alatt 3.oltás?
Sziasztok
21.hetes kismama vagyok, és azoktól a kismamáktól kérdeznék,akik felvették az oltást
Hanyadik héten kapták meg a 3.oltást? Melyik oltást? Volt e valamilyen tünet?
Orvoshoz majd 14-én megyek,vele is megbeszélem a 3.oltást,mert eddig akárhányszor kérdeztem,azt mondta ráérünk még vele...
Az első oltást májusban,a másodikat júniusban kaptam
Köszönöm a válaszokat
A mai nap halt meg a férjem ismerőse,utána lehet nézni nyugodtan az interneten
Egy majdnem 3 éves kislányt,és egy kisfiút hagyott itt...
A 2021. évünkről inkább nem is irok...és félünk
Akinek történt nem 1 haláleset a családjában fél...hidd el,te is félnél
Szánd rá azt a 9 E Ft-ot az ellenanyagtesztre, és ha nem muszáj, ne oltass így a vírusveszély közepén. Nézd meg, hogy járt Csollány, beoltatta magát a harmadszor, a szervezete védekező rendszere minden erejét a beleoltott anyagra pazarolta, aztán mikor megfertőződött pár nap múlva, a szervezete már olyan kimerült állapotban volt, mint egy 90 évesnek.
A vakcina az eleve is egy veszélyes, a szervezetet megterhelő anyag, ezért van olyan sok mellékhatása a beteg és/vagy öreg emberek közt. Csak azért hasznos, mert utána az igazi betegséget már könnyebben veri vissza az ember védelmi rendszere. (De csak ha volt ideje helyrejönni a vakcina beadása után.)
Én is a 18. Héten kaptam októberben (az első kettőt februárban).
Fájt a karom utána, aznap este korán elaludtam és másnapra semmi bajom nem volt már.
Azóta is minden rendben a babával és velem is, minden eredményünk szuper.
Én is gondoltam rá,hogy nézetek egy ellenanyag szintet,valószínű a héten el is megyek,megnézem mennyi
Köszönöm az eddigi válaszokat
Jelenleg 24 hetes terhes vagyok.
Áprilisban kaptam mindkét sputnikot, a harmadikat december elején kaptam 18hetes terhesen, modernat kértem.
Jelenleg covidos vagyok, legalábbis a gyorsteszt tegnap pozitív lett. Hőemelkedésem volt 1 napig, illetve enyhe megfázásos tüneteim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!