4 napja hirtelen eltűntek a terhességi tüneteim. Vetélés jele?
Jelenleg 8 hetes és 2 napos terhes vagyok. 4 nappal ezelőtt, még volt hányingerem, fáradság,mell érzékenység, kaja undorom és gyakori pisilés. Viszont hirtelen eltűntek és azóta semmi..
Holnap megyek az első vizsgálatomra, de félek hogy vetélés lesz mert sajnos már jártam így, de ott volt erős vérzés és görcsök is. Most viszont nincs. Vérezni enyhén véreztem kb 2 héttel ezelőtt, de abbamaradt, és görcs se volt. Akkor az orvos írt fel progeszteront. Kicsit aggódok. :(
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
a tűnetek jönnek mennek.
A vetélésnél görcsölsz, vérzel.
Könyörgöm legalább gugliba írd már be, ha az itteni keresőt nem hasznalod, hogy "eltűntek a tuneteim, baj?", Bár mielőtt kimegy a kérdés, felajanlja a hasonloakat, és napi 4en kerdezik ezt így meg.
Nem baj. Ha visszajön majd az sem, és ha újra elmúlik, az sem. Ha vérzel, az baj
NE aggódj, a tünetek jönnek-mennek. Ha egy időre megszabadultál tőlük, akkor örülj neki.
És legközelebb nézd meg a többi száz ilyen kérdésre érkezett választ, mielőtt kiírod a százegyediket, mert ezek a kérdések már a fülén jönnek ki mindenkinek, így kapni fogsz hideget-meleget...
Lehetséges, de nem biztos. Nekem veteleskor nem volt se görcsölés, se vérzés. Ha progeszteront szedsz, akkor ezek nem indulnak be.
De nem feltétlenül jelzik a tünetek a vetélést, próbálj meg nem ezen agyalni, úgysem tudod befolyásolni, és holnap kiderül.
Szerencsés babavárást kívánok 🤞
Csak volt az enyhe vérzésem görcs nélkül ami úgy 2 hétig tartott. Kb az után tűntek el a tüneteim.
Az orvos nem tudta megmondani mitől véreztem. Remélem nem a vetélés előjele volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!