4 napja hirtelen eltűntek a terhességi tüneteim. Vetélés jele?
Jelenleg 8 hetes és 2 napos terhes vagyok. 4 nappal ezelőtt, még volt hányingerem, fáradság,mell érzékenység, kaja undorom és gyakori pisilés. Viszont hirtelen eltűntek és azóta semmi..
Holnap megyek az első vizsgálatomra, de félek hogy vetélés lesz mert sajnos már jártam így, de ott volt erős vérzés és görcsök is. Most viszont nincs. Vérezni enyhén véreztem kb 2 héttel ezelőtt, de abbamaradt, és görcs se volt. Akkor az orvos írt fel progeszteront. Kicsit aggódok. :(
#8 "azt jelenti, hogy jól viseled a terhességet"🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Ettől nagyobb marhaságot még nem hallottam.
A tünetek jönnek-mennek kérdező. Önmagában arra alapozni, hogy elmúlik egy pár napra és az bizony bajt jelent - nem lehet. A mai napig nincs kifejezetten erre alapuló kutatás, nem tudjuk azt sem, hogy mik okozzák a tüneteket, mármint biztosra, elvileg a sárgatest hormon, gyakorlatban nincs konkrét, megalapozott tanulmány erről. Természetesen megértem a félelmedet, nagyon bízom benne, hogy mind a ketten rendben lesznek. Nagyon nehéz ez, hisz nem tudjuk kontrollálni. Én is félek minden kontroll előtt, én is vetéltem már kétszer. Próbálj kicsit megnyugodni, az már egy jó jel, hogy nincs vérzésed. Ez a megjön érzés jelen van a terhesség alatt is, erre abszolút ne alapozz. 2 hete semmi vérzés, ez több okot ad a nyugalomra, mint a félelemre. Írj majd, hogy mi újság veled. 😊
És akkor mi van, ha kiírja ezt a kérdést és van már erről?
Kinek mi köze hozzá, hogy használja-e a keresőt vagy sem?
Ő egy saját, élő kérdést akar kiírni, ennyi. Nem ütközik szabályzatba.
Talán nem kéne egész nap a GyK előtt gubbasztani és nem "jönne ki a fületeken"... :D
Néhányan feltűnően maguknak érzik ezt az oldalt, és már szerkesztőként lépnek elő, a kérdésre nem válaszolva csak ugatva a semmit.
Vicc.
Először is próbálj megnyugodni,és hinni abban,hogy minden rendben lesz!
A másik h az jó már h nem vérzel!A tünetek persze adhatnak aggodalomra okot,de lehet csak beparáztattad magad az előzmények miatt!
Nekem volt heamatóma,kicsi volt attól véreztem pár napot,semmitsem kaptam rá...Utána minden rendben volt.Tünetek jöttek,mentek!!Drukkolok,hogy minden jól alakuljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!