Titeket zavart ha állandóan a terhességetekről faggadtak?
Lehet bunkó vagyok de engem iszonyatosan zavar már igy 37.héten hogy mindenki azthiszi barmi koze van a masik terhessegehez. Folyamatosan ez a hogy birod es egyeb idiota kerdesek. Hogy birnam? Semmi bajom. Mintha azt varnak hogy panaszkodjak.
Szerintem ez nem kozugy. Egy kepet nem posztolok a hasamrol meg semmi lathato hogy nem rakom kirakatba a terhessegem nem ertem miert irnak ram olyanok is akikkel max 3x ha talalkoztam es ezt kerdezgetik.
Miert nem hagyjak beken a kismamamakat mit varnak?
Sokan mondjak ezt es en teljesen a versengest erzem ebbe. Pl sogornom soha nem kerdezett ilyeneket mindig a terhessegrol beszelgetunk de mindig jo vele beszelni rola mert ertelmes dolgokrol tudunk beszelni nem ilyen hulyesegekrol. Hogy birod? Jaj mar nincs sok. Jaj kemeny lesz a szules aludd ki magad meg most. Nem nagy a hasad olyan mintha fiu lenne vagy pont az ellenkezoje nem fogod birni kiirt datumig.
Na en ezeket nem birom
Szintén 37. hét és engem is rohadtul idegesít ezért rejtegettem is a hasam ameddig csak lehetett, kb 1,5 hónapja nagyon látványos és folyamatosan mindenki kérdezget ilyen hülyeségekkel. Nem azt mondom, hogy sértésnek veszem, de zavar, nem szeretek beszélgetni, idegenekkel főleg nem, zárkózott ember vagyok, a terhesség számomra egy intim magánügy és véleményem szerint a cba-ban a sajtpultosnak semmi köze ahhoz, hogy terveztük-e, milyen nemű és befordult-e már. Vagy amikor tényleg ilyen sajnálkozó arccal kérdezik hogy jaj és hogy vagy így a végén. Lehet hogy én is egy tapló vagyok de teljesen megértelek, utálom az egészet már. Ja és nem, nem vagyok stresszes, nem feszülök erre rá és senkit nem akarok leütni #4, egyszerűen nem szeretem ezt és kész, engem ez feszélyez.
Egyébként miután megszületik meg majd készülj fel, hogy mindenki azzal fog zaklatni, hogy milyen volt a szülés, van-e tejed és társai, első gyerekkel is falnak mentem ettől, előre várom megint :D
En is pontosan ugyan ezt erzem. En is zarkozott tipus vagyok.
Igen ezzel is tisztaban vagyok szamomra ez soha nem lesz ertheto.
De itt is latszik mennyire kulombozunk masoktol. En vagyok a szar meg az idegbeteg mert nem rakom magam kirakatba es nem akarok jopofizni szinte idegen emberekkel olyan dolgokrol amikhez amugy semmi kozuk.
Es meg en vagyok a stresszes 😂😂
Amugy meg egyet ertek veled
Dehogy elvárás, én sem nyalok körbe senkit, ez csak az extrovertált csacsogók szerint elvárás maximum, soha senki nem mondta hogy egy paraszt vagyok mert nem faggatom a kismama meg kisgyerekes ismerőseimet. Csak ameddig én megértem, hogy nekik ezt muszáj és nem bírják ki kotnyeles kérdések nélkül, úgyhogy bunkózás helyett illedelmesen válaszolok akkor is ha nehezemre esik, addig a másik oldal miért nem érti meg, hogy van akit ez igenis zavar, és zárkózottnak lenni egy létező jelenség??
Én csak közeli ismerőstől kérdezek, tőlük sem tolakodóan intim dolgokat. Félidegentől maximum azt kérdezem meg hogy van, de nem előre sajnálkozó fejjel hanem semlegesen, ha akar akkor mesél, ha nem nem. De pl van aki nem is kérdez, csak látja hogy kismama vagyok és ezért udvarias és előzékeny, pl segít felemelni valami nehezet stb, az jól esik, sokkal jobban mint a felesleges kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!