Az egy hét késés után is extra halvány tesztem holnap lesz 8 hónapos.
2022. jan. 7. 16:41
32/48 anonim válasza:
29es,köszönöm szépen 🥰
2022. jan. 7. 16:45
33/48 anonim válasza:
31 vagyok ismét. Annyira könnyen mondjátok egy láthatóan pozitív tesztre, hogy negatív, mintha valami professzorok lennétek, aki mindent tud. Való igaz, hogy a legtöbb embernek terhesség esetén erős a csík, de nem mindenkinél! Nekem még megvan a tesztem lefényképezve, de nem töltöm fel, mert nagyon jól tudom, milyen válaszokat kapnék. (Anno feltöltöttem, mindenféle hülye voltam, csak terhes nem nyilván.)
2022. jan. 7. 16:47
34/48 anonim válasza:
Senki sem hülyézne le senkit legalábbis én biztos nem
A kérdezőre se mondtam hogy nem terhes vagy azt sem hogy hülye volna :D
Én csak megkérdeztem hogy egyáltalán késik e a menzije de nem válaszolt még mert nyilván más dolga is akad
Másodsorban pedig azt is írtam hogy lehet még pozi tesztje,senki sem mondott neki semmi rosszat
Te is nyugodtan megmutathatod a teszted 33-as válaszoló
Nem vagyunk egyformák sem robotok így lehet hogy a Kérdező is nagyon halvány tesztel terhes valóban de amit feltett ide az akárhogy is nézzük az bizony negatív de nem láthatjuk élőben mert úgy lehet hogy tényleg látszik a vonal ha halványan is
Muti a te teszted kíváncsi lettem és gratula utólag is a gyerekhez
2022. jan. 7. 16:55
35/48 anonim válasza:
Rendben, mutatom, ez volt a legerősebb tesztem kb egy hét késésnél. Többet ezt követően már nem csináltam. Az ovuláció középidőben volt, ezt később a magzat méretei alapján az orvos mondta.
Aha látom!Látszik az hogy pozitív😊Halvány ugyan de kivehető
2022. jan. 7. 17:08
37/48 anonim válasza:
A kérdező feltöltött 3 képe közül az első, szerintem totál ugyanez. Azon is látszódik a 2.csík csak halványan.
2022. jan. 7. 17:13
38/48 anonim válasza:
35is a tieden látni hogy pozitív, a kérdező 3 kepebol viszont csak az elsőn lehet talán talán látni valamit.
2022. jan. 7. 19:03
39/48 anonim válasza:
Tudod hány féle beállítást csináltam, hogy látszódjon képen? Fényes nappal az ablak mellett kellett fényképeznem, hogy látszódjon. Egy fél órás előzménye volt ennek, mert máshogy nem látszódott. Másrészt nem hiszem, hogy a kérdező egy hét késésben van. Szóval ő még jobban is áll, mint én.
2022. jan. 7. 20:45
40/48 anonim válasza:
Szerintem pozi de azért holnap reggel még csinàlhatsz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!