Szerintetek pozitív? Sajnos kicsit rosz a kép minőség és halvány vonalat látok csak biztos akarok lenni köszönöm segítségét kérnék kép feltöltésbe
Figyelt kérdés
Terhességi teszt2022. jan. 7. 14:09
21/48 anonim válasza:
Menj hcg vérvételre 3-4000 Ft és biztosra mehetsz hogy valóban terhes vagy e vagy sem.Ezek a tesztek nem sokat érnek.Nem rosszból csak tapasztalatból mondom és még ideges is vagy mert nem tudsz biztosra menni vele.
Én lombikos vagyok szóval tudom miről beszélek
Nem véletlen van a hcg vérvétel a világon
Nem bántásból írtam csak tapasztalatból
22/48 anonim válasza:
23/48 anonim válasza:
24/48 anonim válasza:
Kérdező nekem aztán nem kell visszaterned pozitív teszttel, nekem édes mindegy te terhes vagy e vagy sem de gyanitom ha megjon vagy negatív teszted lesz te is eltunsz mint az aranyora ahogyan ezen kerdesek után a kérdezok 99%a.
26/48 anonim válasza:
25 köszi, ráadásul ez 25os teszt volt, azóta már 25+1 a kicsi fiú 🥰 #23
27/48 anonim válasza:
De jó😘Nekem mikor lesz már ilyen tesztem?😊Olyan rég várom már de tényleg
28/48 anonim válasza:
27es drukkolok hogy legyen, hamarosan 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!