Hogyan polcoljam fel a lábaimat napi fél órát vagy minnél többet, ha nem ajánlott háton feküdni?
Ha háton esik jól feküdni, akkor háton fekszem. Nem gondolom, hogy ettől bármi bajunk lenne. Érzi azt az ember, ha az nem oké. Pl. nem kényelmes. Én sosem szerettem háton aludni, most még is 80%-ban háton fekve ébredek. :)
Egyébként a lábfelpolcolás annyit jelent, hogy ne lógasd a lábaidat, legyen a csípőddel kb. egy vonalban. Mondjuk leülsz a kanapéra és felteszed rá a lábaidat is, kész. Akár tegyél alá egy párnát is.
Ha ájulós vagy, vagy leesik a vérnyomásod, akkor javasolt hanyatt feküdni és egy pár percre felemelni a lábakat a teljes test fölé, hogy segítse az ember egy kicsit a véráramlást.
Én úgy aludtam, hogy volt egy hatalmas diszparna a lábam alatt 😂 egész éjjel amíg le nem rúgtam álmomban.
Egyébként nyugodtam feküdj háton ha kényelmes... Előbb fog jelezni a tested hogy nem jó, minthogy baj történjen. Én nagyon gyakran kelek fel éjjel hogy háton alszom épp, elengedtem h ezen aggódjak.
Harmadik baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!