Hányadik héten kaptatok először uh képet? (vagy fotózhattátok le a monitort) Kérnetek kellett vagy a doki ajánlotta?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 20:37
1/7 anonim válasza:
Bármikor fotózhattuk, videózhattuk a monitort, de a doki is adott képet kérés nélkül is
3/7 anonim válasza:
Mindig kaptunk kérés nélkül magánba. Sógornőm államiban anno csak a monitort fotózhatta, de azok is változók, hogy adnak e.
4/7 anonim válasza:
Államiban 12hetesen fotózhattam először és megkérdeztem. Magánba nyílván olyan csomagot választottunk ahol adtak képet, amit mi választottunk ki.
5/7 anonim válasza:
Akkor kaptam amikor a 3. trimeszterben elmentem babamoziba
6/7 anonim válasza:
Soha, de nem is akartam. Semmi szépet nem láttam soha az új képekben, nem volt rá szükségem.
7/7 anonim válasza:
Már a 7. héten az első vizsgálatnál is kaptunk. Sosem kértük, mindig adtak (magán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!