Pozi teszt után ki mikor ment dokihoz? Illetve tünetek? Én nagyon rosszul viselem.. Szédülés, hányinger.. Valaki tud rá vmit?
Én is mensi kimaradás után 6 héttel mentem, azt tanácsolom (hacsak nincs panasz, mint pl erős görcs és vérzés), ráérsz késés után 4-6 hét között menni. Akkor már lesz szívhang, és szépen fog látszódni az embrió.
Rosszullétre nekem a hideg kóla, gyömbér vált be leginkább, de voltak napok, hogy ezek sem segítettek. Sok folyadékot igyál hogy nehogy kiszáradj ha sokat hánynál, és arra is figyelj, nehogy amiatt szédülj mert nem eszel a hányinger miatt... Na szóval, óránként minimum egy kis kekszet kapj be, valami legyen a gyomrodba
Elsőnél olyan 6hetes terhes lehettem,
Második babánál 7 hetes terhes
harmadiknál is a 7.héten
Első gyerekemnél 6 hetesen.
Most terhes vagyok,múlt het penteken voltam dokinál először,a 8.hétben vagyok.
Ha utolso menstruáciot nézzük
Ma vagyok 4+5 hetes
Akkor jövöhéten már lát vmit a doki?
Jövőhét Végén a babát biztosan, de szivhangot még nem biztos, és akkor úgyis vissza fog hívni lehet hogy 2-3 hétre rá.
Én várnék még két hetet
Én 5+3 hetesen mentem, volt szívhang. Viszont legközelebb 12 hetesen mentem, és akkor derült ki, hogy ikrek :)
Normál esetben amúgy 8 hetesen mennék először, csak ekkor külföldre utaztam, és spórolás miatt mentem közvetlen előtte orvoshoz, hogy hátha már lát valamit.
Aki mensi kimaradás után 6 hetet javasol, az nekem furcsa, akkor már 10 hetes a baba, szerintem hamarabb érdemes menni először. 6-7 hetesen már szokott lenni szívhang, 8 hetesen mindenképp, amiatt nem kell 10 hétig várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!