Hogyan polcoljam fel a lábaimat napi fél órát vagy minnél többet, ha nem ajánlott háton feküdni?
Figyelt kérdés
Ráadásul olyankor fura érzés van a hasamban.2022. jan. 5. 19:05
1/14 anonim válasza:
A felpolcolás nem jelenti, hogy közben a hátadon kell feküdni...
ülj kényelmesen fotelben vagy bárhol, és a lábad ne lógjon.
2/14 anonim válasza:
Nekem a mai napig csak a, háton fekvés ami jól esik
5/14 A kérdező kommentje:
Értem. Csak ugye azt olvastam, hogy az a jó ha a szív lentebb van a lábnál. Köszönöm akkor ülve fogom csinálni. Fejen állni sajna nem tudok 😁
2022. jan. 5. 20:44
6/14 anonim válasza:
Miért nem lehet háton feküdni egyébként? Valaki nem bírja, nem kényelmes neki, rosszul van, de tulajdonképpen nem tilos. Ha neked nincs vele bajod,akkor szerintem nyugodtan csinálhatod. Én 30 hetes vagyok, és még simán elvagyok háton.
7/14 anonim válasza:
Csak amiatt nem ajánlják, mert valakinél előfordulhat, hogy a baba elnyom valamit, amitől rosszul lehett. De ezt úgy is érzed. Nekem sincs bajom a hanyattfekvéssel (34.hét, hatalmas has). De a babának nem lesz baja.
8/14 A kérdező kommentje:
A méh elnehezül,nyomhatja az altestből a szív felé a vért szállító ereket. Szédülést rosszabb esetben oxigén hiányt is okozhat. Magas vérnyomásnál,cukorbetegségnél magasabb a kockázat." Ezt olvastam. Fekszem háton,de csak keveset;elővigyázatosságból. Amúgy van egy kis kellemetlen érzés a hasamban olyankor.
2022. jan. 5. 22:24
9/14 A kérdező kommentje:
Ja és az oxigénhiány a babánál lehet.
2022. jan. 5. 22:27
10/14 anonim válasza:
Jujjj, szerintem erre egy megoldás létezik. Olvass kevesebb internetes szuper magazint. Ha netről okosodsz lesznek még gondjaid. A gyereknevelésben több ösztönösséget és kevesebb internetet kívánok neked!
Nagyon átestél a ló túloldalára, és ezzel nem bántani akarlak de így nagyon nehéz dolgod lesz. Könyvből, netről nem lehet gyereket nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!