Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Munka és terhesség? Segítség!

Munka és terhesség? Segítség!

Figyelt kérdés

Gyárban dolgozom,2 műszakban 8 órát,de szeretnék babát és nem tudom,hogy egy ilyesmi munkahely mennyire jó egy kismamának!Mert ugye a vizsgálatok és esetleg rosszullétek!Meg a folytonos állás!A lényeg,hogy biztosan nem néznék jó szemmel,ha folyton le kellene ülnöm,mert rosszul vagyok vagy vizesedek!Ha sokszor mennék szabadságra vagy táppénzre!

Mindenképp szerettem volna félidőig dolgozni,mert kell a pénz!De így csak úgy tudnám megoldani,ha 12-15 hetesen elmennék táppénzre!De akkor nem annyi pénzünk lenne! :(

Itt az a baj,hogy nagyon nehéz olyan munkát találni,ami nem gyári és a szakmám is tömve van sajnos!De úgy látom a baba addig kilőve,amíg nincs jobb munka!Ami akár erre felé lehet még 10 év is! :(

Van valami ötletetek?

2010. szept. 8. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy gyermekhez nem kell rengeteg pénz tegyetek félre és vegyetek sok mindent használtan ugyanolyan jó.

Örülhet az a lány/asszony akinek van munkája sajnos sokaknak nem adatik meg...

Az egészséged többet ér..gondolom ezt tudod.

Az állással nincs baj kb. félidőig aztán már igen mert a derekad fog fájni.

A vizsgálatokra köteles elengedni a munkáltató.

szerintem megértenék ha leülnél pihenni ...

2010. szept. 8. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, nehéz kérdés. Szerintem számoljatok, hogy mennyi az annyi. Ha a gyedhez, gyeshez kell a munkában töltött idő, akkor érdemes inkább várni. Ha nem azért, akkor számoljátok át, hogy mennyi a bejárás, ott kajálás, egyebek, mennyi megy el belőle a fizudból, és ha otthon maradsz, mennyit kapsz.

Utána mérlegeljetek. :)

Szerencsére nekem jobban jön ki a táppénz, mert így nem kell utazási költséget fizetnem, és amit kapok, az több, mint ami akkor marad, ha bejárok.

2010. szept. 8. 09:48
 3/4 A kérdező kommentje:
A pénz a babára már meg van!Azzal nincs gond!Csak albérlet és kaja és ruha és egyéb dolgokra kell a pénz!Majd meglátjuk mi lesz! :) Köszönöm a választ!
2010. szept. 8. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:
dolgozz és ülj le nyugodtan amikor jól esik. ha rossz szemmel nézik, hát rossz szemmel nézik. elküldeni úgyse fognak, mert nem is tudnak.
2010. szept. 8. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!