Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csaszar elott megkatetereztek....

Csaszar elott megkatetereztek. Azota nem tudok pisilni, lecsapoltak, szornyen fajt. Elore rettegek, most mar sosem tudok majd pisilni? Mit tegyrk, hogy menjen?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Addig kellett volna erről szólni míg benn voltál a kórházban. Ha szóltál és nem foglalkoztak vele,akkor tessék agresszívebbnek lenni, addig hajtogasd a dokinak,hogy nem vagy jól, míg tesz valamit,hogy könyebb legyen. Ez amúgy nem olyan vészes probléma, pár nap-hét alatt valószínüleg teljesen elmúlik,de kell,hogy kezeljék.
2010. szept. 7. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
12 Oraja operaltak,Nekem most az elsö pisi nem ment, mondjam meg a dokinak? Mit fog csinalni? Valaki atelt hasonlot?
2010. szept. 7. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mond meg a dokinak, valószínű megsértették a húgycsöved a katéter felhelyezésekor. Nekem is ez volt, és rögtön írtak antibiotikumot, utána hamar jobb lett, nagyon megkönnyebültem. Valami fertőzést kaptam a húgycsősérülés miatt. Ne szenvedj feleslegesen, szólj a dokidnak minél elő bb.
2010. szept. 7. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekemnis volt katéterem nem egyszer, de ha fáj szólj, azért vannak hogy segítsenek! Pisilni meg kell ne tarttsd vissza! Mindig koncentrálva sikerült csak nagy nehezen, de ha sikerül utánna egyre könnyebb, meg gyógyszert adnak rá!
2010. szept. 8. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az eda után nem sikerült pisilni,és kaptam a katétert,ami egész éjjel bent volt.Utána nagyon nehezen jött a pisi,de muszáj próbálkozni.Sikerülni fog,de fájdalmas ,ez is természetes katéter után.De mivel bent vagy még gondolom a kórházban ,feltétlen szólj avgy a nővérnek,vagy a dokinak.
2010. szept. 8. 07:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem császár után volt katéter, másnap kivették, egyszer pisiltem is, azt hittem, minden rendben, aztán egyszercsak úgy elkezdett fájni odalent, hogy olyan fájdalmat sosem éreztem, szerencsére pont bent volt a szülésznőm és jött is rögtön, mert nem tudom, más mikor ért volna rá foglalkozni velem.

Mondta, hogy üljek a WC-re, engedjek közben vizet, nem segített, akkor menjek a zuhamy alá, az sem segített, de tényleg magamon kívül voltam, az sem érdekelt, hogy nyitva a WC ajtaja és a szomszéd szobában lévők esetleg belátnak.

Aztán végülis lecsapolt a szülésznő, onnantól nem is fájt nagyon, sokat kell inni, gyakran járni pisilni.

Kaptam én is gyógyszert, de végül nem szedtem be, már nem kellett.

Aztán még annyi volt, hogy mikor hazamentünk a kórházból, este valahogy megint nem ment a pisilés, borzasztóan bepánikoltam, hogy megint jön az a szörnyű fájdalom és mikorra ér ki a mentő, stb, de aztán sikerült pisilni.

Szóval tényleg sokat inni és gyakran próbálkozni a pisiléssel.

2010. szept. 8. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
10.22-es vagyok, mindenképp szólj a dokinak!!!!
2010. szept. 8. 10:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ma mar tudtam pisilni.keservesen. De egyre konnyebben megy, csak ne csapoljanak. Az egy kínzas. Koszonom a tanacsokat
2010. szept. 8. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!