Csaszar elott megkatetereztek. Azota nem tudok pisilni, lecsapoltak, szornyen fajt. Elore rettegek, most mar sosem tudok majd pisilni? Mit tegyrk, hogy menjen?
Nekem császár után volt katéter, másnap kivették, egyszer pisiltem is, azt hittem, minden rendben, aztán egyszercsak úgy elkezdett fájni odalent, hogy olyan fájdalmat sosem éreztem, szerencsére pont bent volt a szülésznőm és jött is rögtön, mert nem tudom, más mikor ért volna rá foglalkozni velem.
Mondta, hogy üljek a WC-re, engedjek közben vizet, nem segített, akkor menjek a zuhamy alá, az sem segített, de tényleg magamon kívül voltam, az sem érdekelt, hogy nyitva a WC ajtaja és a szomszéd szobában lévők esetleg belátnak.
Aztán végülis lecsapolt a szülésznő, onnantól nem is fájt nagyon, sokat kell inni, gyakran járni pisilni.
Kaptam én is gyógyszert, de végül nem szedtem be, már nem kellett.
Aztán még annyi volt, hogy mikor hazamentünk a kórházból, este valahogy megint nem ment a pisilés, borzasztóan bepánikoltam, hogy megint jön az a szörnyű fájdalom és mikorra ér ki a mentő, stb, de aztán sikerült pisilni.
Szóval tényleg sokat inni és gyakran próbálkozni a pisiléssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!