A lent leírtak alapján lehetek terhes?
December 1.-jén volt az utolsó menstruációm első napja .
December 29.-én kellett volna megjönnie, nem jött. 31.-én teszteltem egyet az pozitív lett,igaz halványan de az lett . (Teszt nevét nem tudom,csak annyit hogy 3 napos késésnél már használható. )
Aztan tegnap azaz január 2.-án csináltam még két tesztet negatívak lettek (x-epil) .
Mai napon január 3.-án voltam orvosnál, megvizsgált hasi illetve hüvelyi ultrahanggal is. A hüvelyivel látott valamit a méhemben mintha petezsák lenne de ő maga sem volt biztos benne . A méhnyálkahártyám 14.1 mm vastagságú.
Visszarendelt 2 hét múlva kontrollra.
Tüneteim hogy napközben elég gyakran hányingerem van , bal oldalon hasam aljába szúrkál enyhén, fáradékony,aluszékony vagyok.
Szerintem terhes vagy Gratulálok hozzá.
Én is így voltam a fiammal.
A teszt a menzesz várható napján csináltam meg olyan halvány volt a csík hogy nagyítóval sem látszott volna de én láttam.
Utánna ultrahangon a Péternek látszódott. Küldték vérvételre és ott már 100% volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!