Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tünetek elmúlása?

Tünetek elmúlása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13+0 hetes vagyok,a 6.héttől folyamatosan hánytam,émelyegtem.

12.héttől viszont a tüneteim elmúltak,1 hete nem hánytam,minimális hányinger van.

Ez normális?

Nagyon aggódom.

2022. jan. 2. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Örülj neki, a baba rendben van akkor is ha nem vagy rosszul.
2022. jan. 2. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Ezer meg egy ilyen kérdés van itt az oldalon, gyakorlatilag 10 másodperc lett volna rákeresni. Nem egyedi az eseted, teljesen normális.
2022. jan. 2. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor előfordul ez normális jelenség, minden rendben és nem fogsz szenvedni legalább a tünetektől.
2022. jan. 2. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Valoban millio ilyen kerdes van. Mar csak azert is erdemes ilyenkor eloszor keresni, mert ugy kapsz 100 valaszt kb, igy meleht csak 5ot :)

Kerdesedre vaalszolva pedig:

Teljesen normalis, ne aggodj

2022. jan. 2. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is elment olyan 3 napra, ugyanúgy a 12. héten. Most vagyok 13 hetes, de 30.án este visszajött és azóta egész nap jelen vannak újra a rosszullétek. Szóval esetedben is visszajöhet még. Ha nem, akkor sincs baj, kinek milyen szerencséje van. 🙂 Kinek korábban, kinek később szűnnek meg.
2022. jan. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!