5-6hetes terhes lehetek. 8 napja derült ki. Pozitív teszteken túl vagyok. 1-2napig tapasztaltam tüneteket. Mellfeszülés, hányinger és enyhe szédülés. A tünetek teljesen eltűntek, egy pici hasszurkálás maradt csak meg. A jövő hét folyamán fogad csak az orvosom. Olvastam, hogy nem minden esetben vannak tünetei a magzat elhalásának/vetélésnek. De azért valamit mégis csak éreznem kellene ha valami nem lenne rendben, nem? Gyakori eset, hogy vérzés és görcsök nélkül zajlik le egy vetélés? Köszönöm a válaszaitokat. Első terhesség, nem tudom mi a normális és mi nem.
Nekem a dokim azt mondta, hogy ha görcsök vannak, barnázás, vérzés akkor irány a kórház.
Nem tudsz mást tenni, mint pihenni, szedni a folsavat, vitaminokat és várni a dokival való találkozást. Nekem amúgy a tünetek változó intenzitásúak voltak. Amíg nem érzed, hogy mozog, addig csak a pozitív gondolkodás segíthet, meg az időnkénti uh-k, hogy megnyugodj.
2020. máj. 1. 06:19
2/8 anonim válasza:
A vetéléssel illetve magzat elhalással kapcsolatban nem tudok neked segíteni,de teljesen normális hogy egyszer vannak tüneteid,aztán nincsenek. Nekem is így volt az első trimeszterben. Nem kell megijedni tőle,és rögtön rosszra gondolni,mert a stressz viszont biztos nem tesz jót. Nagyon korai még a terhességed,a tünetek jönnek-mennek majd egyik napról a másikra. Inkább élvezd ki a tünetmentes napokat :)
Jó babavárást!
2020. máj. 1. 07:06
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem is ilyenkor kezdődtek a tünetek. Hányinger, hasfajas, mellfeszules. Minden héten elmúlt 1-1 napra. Egyik reggel egyszer csak úgy keltem hogy nincs hányinger és bírtam egész nap enni. Én is megijedtem, de teljesen normális.
2020. máj. 1. 07:37
4/8 anonim válasza:
7 hetes vagyok, az elején voltak tüneteim most kb egy hete semmi. Tegnap voltam orvosnál és minden rendben van :)
2020. máj. 1. 08:51
5/8 anonim válasza:
Azért, mert eltűntek a tünetek, ne gondolj a rosszra!
Nekem egész terhességem alatt szerencsére nem nagyon volt/van tünetem. Pár hétig volt mellfájásom, amit kb. a 7. héten teljesen elvágtak. Akkor én is megijedtem, mert volt már egy vetélésen és progeszteron pótlást kaptam 14. hétig. De minden rendben van.
Boldog babavárást! :)
2020. máj. 1. 11:03
6/8 anonim válasza:
Nekem is elmúltak 6 hetesen a tüneteim. Sajnos nekem nem jelentett jót, 8 hetesen missed ab lett. Akkor mentem először orvoshoz, azt mondta a doki, kb. 6 hetesen megállt a fejlődésben. Crl. 7mm volt. Ez csak az én példám volt. Gondolom több az ellenpélda, hogy ettől minden rendben is lehet. Ezt mi neked nem tudjuk megmondani, hogy te melyikbe tartozol. Türelmesnek kell lenned.
2020. máj. 1. 12:07
7/8 anonim válasza:
Ja, és valahol belül éreztem, hogy valami nem -oké. Nem tudom megmagyarázni, de éreztem, hogy baj van. Pedig nem véreztem, nem fájt semmim. Emlékszem hesegettem el ezt az érzést, de nem múlt el. 3 egészséges gyerekem van, náluk nem éreztem így. Utolsó voltam
2020. máj. 1. 12:09
8/8 anonim válasza:
ha a tünet elmulik,nem mindig van baj.normális.jo egészséget
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!