Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tünetek elmúlása jelent valamit?

Tünetek elmúlása jelent valamit?

Figyelt kérdés
5 és fél hetes terhes vagyok,dokihoz jövő héten megyek. A múlt héten émelyegtem párszor,meg néha éreztem menziszerű görcsöket,ezen a héten viszont semmi bajom nincs,mindent meg tudok enni probléma nélkül,semmitől nem undorodom,illetve a görcsök is elmúltak,egyedül annyit érzek,hogy néha picit húzódik a hasam. Ez nem jelent feltétlenül bajt,ugye? Más is volt már hasonló helyzetben?
2013. febr. 1. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jelet bajt. Lehet, hogy később visszajönnek a tünetek, de az is normális ha már egyáltalán nem lesznek. A babának ettől még semmi baja.
2013. febr. 1. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmi rosszat, ne aggódj! Nem mindenki van rosszul az elején, sokaknak egyáltalán nincsenek kellemetlen tünetei. De még vissza is térhet az émelygés és rosszabb is lehet, amit nem kívánok, én nagyon rosszul voltam az elején.

Boldog babavárást!

2013. febr. 1. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy voltam, 6. héten visszajöttek a tünetek sokkal intenzívebben, egészen a 12. hétig minden nap hánytam... Aztán mintha elvágták volna és már csak a marhahústól vagyok rosszul, de attol nagyon, már csak a szagától is.
2013. febr. 1. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a7.héten tüntek el a tünetek!

11Hetesen mentünk ultrahangra,de sajnos nem volt szivhangja a picinek!

Méretek alapján 7-8hetesnek felelt meg!

Nem megijeszteni akarlak,csak hogy tud sajnos ilyen is van!

2013. febr. 1. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!