Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhes vagyok....

32 hetes terhes vagyok. Amikor szivárog a magzatvíz, az szintelen, vagy fehér?

Figyelt kérdés
Nekem mindig volt folyásom,csak most higabb,mint eddig volt.Félek,nehogy baj legyen.
2008. dec. 14. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem színtelen volt eleinte, aztán egy óra múlva kicsit rózsaszínes. Ne aggódj, egyből fel lehet ismerni, pedig nekem "csak" szivárgott, nem folyt. Nagyon meleg, és hullámokban jön ki egy kicsi, újra meg újra. Több, mint a folyás! A tisztasági betétet egyből eláztatta és 2 rendes betét is elázott, mire beértünk a kórházba (1 óra alatt). Nyugi, fel fogod ismerni!

Könnyű szülést kívánok!

13 hetes kislány anyukája

2008. dec. 14. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.Attól tartok,hogy koraszülött lesz a babám.Nekem néha van vizes fehér folyásom,csak két hete azt mondták,hogy kicsit kevesebb a magzatvizem,és figyeljem nem e szivárog.
2008. dec. 14. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is atlatszo volt es 5-10 percenkent folyt es nekem is a tisztasagit aztatta be.
2008. dec. 14. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ha aggódsz vegyél a dm-ben vagy a patikában speciális magzatvíznéző betétet. szerintem tapasztalatlanul az a legbiztosabb
2008. dec. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!