Mekkora az esélye hogy majdnem 16hetes terhesen magzatvíz szivárog, nem pedig sima nagy mennyiségű fehér vízes-krémes folyás?
Figyelt kérdés
A gyógyszertári betétet, ami elszíneződik ha magzatvíz folyik ne ajánljátok, mert abban az országban, ahol én vagyok, nincs ilyen.2009. jan. 18. 11:08
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem kicsi az esélye, sőt szerintem ki van zárva. Ha erősen folyik és sok is van, akkor keresd fel a nőgyógyászt, az a biztos. De ne parázz, mert az nem tesz jót!
Boldog babavárást.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem erősen és nem állandóan. Már jó egy hete van ilyen folyásom. Vizes, krémes picit, tehát nem sűrű de nem is csak és kizárólag vizes. Nem állandóan folyik, de időnként, mondjuk naponta néhányszor van olyan, hogy érzem hogy vmi folyik. Tegnap egyszer picit el is öntött, végigcsordult a combom belső oldalán vagy max. 5cm hosszan, de utána nem volt semmi. Nem véres, színtelen, fehéres esetleg enyhén sárgás. Fájdalmaim nincsenek.
2009. jan. 18. 15:07
3/5 anonim válasza:
szia!nekem is sokkal erősebb folyásom van,reggelente ébredés és egy kis mozgolódás után,én olyat tapasztalok,mint menszinél,hogy elönt.de azután napközben folyamatosan van.mondtam a dokinak,azt mondta nem jelent gondot.
4/5 anonim válasza:
az előző válaszadó vagyok,azt elfelejtettem,hogy 17.hétben járok.
5/5 A kérdező kommentje:
17hetes kismaminak: uggggyanilyet érzek én is!!! Én most töltöm kedden a 16.hetet amúgy. Engem is elönt. Szombat este azért lehetett, mert pénztárgépen dolgoztam 10órát, tehát egész nap ültem. Emiatt a rendes folyás gondolom nem tudott kifolyni apránként, hanem összegyűlt vmennyi, és munka után kifolyt. Elég kellemetlen volt. Máskor nem volt ennyire erős. De néha szoktam érezni én is mint menzinél hogy vmi kifolyik.
2009. jan. 18. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!