Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35+4hetes vagyok, masnak is...

35+4hetes vagyok, masnak is nyilall a huvelyebe erosen idonkent?

Figyelt kérdés
ma tobbszor is belenyilalt a huvelyembe de eleg erosen, eppen setallgattam, muszaly volt leuljek par percre, eppen a villamosmegallonal voltam szerencsere. tapasztalatok ilyen teren?
2010. szept. 7. 20:08
 1/6 A kérdező kommentje:
ja es a derekam nagyon ritkan faj, a medencem se, a csontjaim se fajnak szoval ezert vagyok kivancsi masnak is van-e ilyen.
2010. szept. 7. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Igenez természetes igy a vége felé.Második babás
2010. szept. 7. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
koszi, ez mar igy megnyugtato , csak kicsit furcsa volt nekem, eddig nem volt ilyen azert.
2010. szept. 7. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg én is éreztem és érzek ilyet már a 33. héttől.

Ez természetes.

Könnyü szülést kívánok.

37+2 kismama

2010. szept. 7. 21:23
 5/6 A kérdező kommentje:
koszi, en minden terhes tunettol mentes voltam eddig, :)
2010. szept. 7. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Hajjaj, ilyen nekem is szokott lenni, mintha kést szúrnának belém.. Nekem a 31. héttől kezdődtek a terhes tünetek, előtte nem is éreztem magam terhesnek. Most már nehézkes az alvás, hamar elfáradok. Ráadásul ha úgy fekszik, minden mozdulata rettentően fáj (mondjuk nem kicsi, 33 hetesen 2,5kg.)
2010. szept. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!