Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert van hogy ket napja alig...

Miert van hogy ket napja alig erzem a babamat mozogni? Eddig meg mindig majd kijott a hasfalamon. Eppen hogy megmozdul idonkent. Lehet valami baja? Ugy megijeszt.

Figyelt kérdés
csuklani szokott es meg-meg mozdul de nem ugy mint szokott. 35 hetes kis mama.
2008. aug. 12. 11:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 24 hetes vagyok,és sajnos ezzel én is így vagyok.Nekem is pár napja alig akar mozogni,és én is nagyon meg vagyok ijedve.Remélhetőleg nincs semmi bajuk.Minden jót,és boldog babavárást!

2008. aug. 12. 11:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok.Félreírtam,bocsi.Nem 24 hetes hanem 34. :)
2008. aug. 12. 11:28
 3/14 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, hogy eszel egy-két kocka csokit! Arra be szoktak indulni a kis pocaklakók.

Én meg még beszélgetnék is vele, és simogatnám képzeletben, és megkérném, hogy jól rúgjon hasba, h minden ok.

2008. aug. 12. 11:30
 4/14 A kérdező kommentje:
koszike nagyon meg vagyok ijedve.meg meg moccan de nem ugy ahogy szokott eppen hogy erzem. akar mit csinalok akar mit mondok neki. holnap kell menjek a nodokihoz remelem nincs semmi baj vele.
2008. aug. 12. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én 33 hetes vagyok,és nálunk is előfordul,hogy nyugisabb napja van. Őket is ugyanúgy befolyásolja az időjárás,a frontok mint minket. De ha nagyon aggodsz hívd fel a védőnőt.
2008. aug. 12. 11:51
 6/14 A kérdező kommentje:
34 hetes kismamahoz.neked nem mondott senki semit hogy miert lehet ez?remenykedjunk remelem nincs semmi. boldog baba varast neked is.
2008. aug. 12. 11:52
 7/14 A kérdező kommentje:
igen de lehetseges hogy ojan nagyon megviselje hogy mar 2 napja alog moccan meg?
2008. aug. 12. 11:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom,reméljük nincs semmi baj. Azért biztos ami biztos hívd fel a védőnőt,hátha ő meg tud nyugtatni.
2008. aug. 12. 12:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a szülésznőm azt mondta, hogy ha nagyon eltérő mozgást tapasztalok, illetve nem mozog a baba, akkor nyugodtan menjek be és csinálnak egy nst-t. Ezt persze kórháza válogatja. Ha ennyire aggódsz, akor hívd fel a dokidat. De a legfontosabb, hogy próbálj megnyugodni, amennyire tudsz. Az én picikém pl nagyon utálja, ha ideges vagyok. A csoki nem rossz ötlet, nekem is be szokott válni.

Minden jót neketek!

2008. aug. 12. 12:01
 10/14 A kérdező kommentje:
hat most csukladozott egy par percig es az nem tetszik neki igy hat mozgolodik hat na nem mondom hogy ojan erosen rugdosodik mint szokott de azert meg meg nyomogat.ettem egy kis csokit is. remelem mar meg nyugodhatok.
2008. aug. 12. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!