Miert van hogy ket napja alig erzem a babamat mozogni? Eddig meg mindig majd kijott a hasfalamon. Eppen hogy megmozdul idonkent. Lehet valami baja? Ugy megijeszt.
Szia!
Én 24 hetes vagyok,és sajnos ezzel én is így vagyok.Nekem is pár napja alig akar mozogni,és én is nagyon meg vagyok ijedve.Remélhetőleg nincs semmi bajuk.Minden jót,és boldog babavárást!
Próbáld ki, hogy eszel egy-két kocka csokit! Arra be szoktak indulni a kis pocaklakók.
Én meg még beszélgetnék is vele, és simogatnám képzeletben, és megkérném, hogy jól rúgjon hasba, h minden ok.
Szia! Nekem a szülésznőm azt mondta, hogy ha nagyon eltérő mozgást tapasztalok, illetve nem mozog a baba, akkor nyugodtan menjek be és csinálnak egy nst-t. Ezt persze kórháza válogatja. Ha ennyire aggódsz, akor hívd fel a dokidat. De a legfontosabb, hogy próbálj megnyugodni, amennyire tudsz. Az én picikém pl nagyon utálja, ha ideges vagyok. A csoki nem rossz ötlet, nekem is be szokott válni.
Minden jót neketek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!