Az ünnepi időszak alatt hány kilót szedtetek fel?
Nekem dietaznom kell, de most elengedtem magam. :(
Sajnos abszolút nem tudtam megállni, hogy ne egyek egy szelet beiglit 1 pohár tejjel, vagy diós kosárkást, hokiflit, mézes kremest, Fanta szeletet, habos diós kremest. A husokhoz mindig salátát ettem. De így is feljött a 2 hét alatt 3,5 kiló. Olyan, mintha a szervezetem mindent felszippantott volna. Nem jött ki szinte semmi! Én sosem hiztam meg ilyen gyorsan :( viszont 26 hétig egy dekat sem hiztam. Most viszont teljesen megijedtem.
Járt valaki így, vagy csak én? :(
Nem szedtem fel semennyit, bár én nemrég szültem. 12 kg jött fel a terhesség alatt, de nem úgy, hogy szép lassan, hanem ugrásszerűen, szakaszokban. Terhesség előtt és a szülés után sem volt rajtam felesleg. Nem tudom mennyi sütit ettél, de sanszos, hogy a kg-ok jó része víz. Kétlem, hogy 35ezer kalóriányi pluszt sikerült bezabálnod ennyi idő alatt. Ha mégis, akkor minden elismerésem 😂
Fogd vissza magad a továbbiakban, ennyi. Ne csinálj ebből a 3 kilóból akkora ügyet.
Terhességem előtt többet ettem, mint most karácsonykor.
Most sem ettem kenyeret, csak sütiket. De azokból sem egy tálcával egyszerre...
Valahol azt olvastam, hogy ilyenkor termelődik +1 liter magzatvíz. Plusz lehet vizesedek. Bár nyomogatom a lábam és szerencsére nem. Minden nap sétálok 6 kilómétert. Ha esik az eső, akkor kismama torna youtubeon.
Azzal rontottam el, hogy nekem a férjem nagyon édes szájú. Mióta babát várok esküszöm sokkal több dugi csokit eszik tábla számra, sokszor éjszaka ha kimegyek pisilni, ő ül a nappaliban és csokit majszol :) Ezért sok sütit sütöttem. Igen ám, csak nem tudtam megállni, hogy ne kóstoljam meg ezt is és azt is. De nem egy tálcával ettem meg egyszerre és 1 liter tejjel.
A védőnő még karácsony előtt azt mondta, hogy igyak meg reggel éhgyomorra 1 deci langyos mira vizet, mert lehet a vas fogja meg a székletem. Na én megittam éhgyomorra egy bögre (!!!) mira vizet és dél után volt egy kis vizes létyó és annyi... Máskor is ittam már terhesség előtt, akkor emlékszem egész nap a wc közelében kellett maradnom. Most viszont.. mintha mindent feldolgozott volna a szervezetem, amit megettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!