Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az ünnepi időszak alatt hány...

Az ünnepi időszak alatt hány kilót szedtetek fel?

Figyelt kérdés

Nekem dietaznom kell, de most elengedtem magam. :(

Sajnos abszolút nem tudtam megállni, hogy ne egyek egy szelet beiglit 1 pohár tejjel, vagy diós kosárkást, hokiflit, mézes kremest, Fanta szeletet, habos diós kremest. A husokhoz mindig salátát ettem. De így is feljött a 2 hét alatt 3,5 kiló. Olyan, mintha a szervezetem mindent felszippantott volna. Nem jött ki szinte semmi! Én sosem hiztam meg ilyen gyorsan :( viszont 26 hétig egy dekat sem hiztam. Most viszont teljesen megijedtem.

Járt valaki így, vagy csak én? :(

2022. jan. 1. 09:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%
Egy grammot sem. Önkontroll. Alkalmazd
2022. jan. 1. 09:32
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Én se híztam semennyit. Ha mindenkinek a sütijébe bele is kóstolok, akkor se lett ez volna másképp. Azért 2 hét alatt majdnem 4 kg, az sok.
2022. jan. 1. 09:43
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Ne aggódj, a hízás sem mindig egyenletes. Van, hogy hetekig semmit sem híztam, aztán egyszerre többet. Nekem most az utóbbi pàr hétben megnőtt az étvàgyam, 38 hetes vagyok és eddig kb.11-12 kg jött fel, nem gondolom, hogy olyan nagy probléma, ha most ünnepekkor picit elengedem magam, ha jól esik🤷‍♀️ Még nem mértem magam a héten, de én is 2-3 kg pluszt tippelek a karácsonyi időszak elejétől.
2022. jan. 1. 09:46
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Kb semmit. Én sem tudnám amúgy megállni, ha ott a sok süti, de a szüleimnél (náluk voltunk 23-26) a bejglin kívül 2 tepsi süti volt, mire jöttünk haza, már kb alig maradt, így nem is hoztunk semmit.
2022. jan. 1. 09:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szintén a szüleimnél voltunk és nem volt náluk kontrollálatlan mennyiségű süti, úgyhogy nem faltam két pofára, nem volt mit. Viszont ha fel is jött volna akkor az le is ment volna, ugyanis közvetlenül karácsony után elkaptam a hányós hasmenéses vírust ami most terjed és az 2 kilót levitt rólam, ilyen rosszul még életemben nem voltam. 36hkm
2022. jan. 1. 10:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szedtem fel semennyit, bár én nemrég szültem. 12 kg jött fel a terhesség alatt, de nem úgy, hogy szép lassan, hanem ugrásszerűen, szakaszokban. Terhesség előtt és a szülés után sem volt rajtam felesleg. Nem tudom mennyi sütit ettél, de sanszos, hogy a kg-ok jó része víz. Kétlem, hogy 35ezer kalóriányi pluszt sikerült bezabálnod ennyi idő alatt. Ha mégis, akkor minden elismerésem 😂

Fogd vissza magad a továbbiakban, ennyi. Ne csinálj ebből a 3 kilóból akkora ügyet.

2022. jan. 1. 10:19
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Bünözni lehet ünnepekkor, nem lesz baj, mert el engedted magadat kicsit. Valaki sokat eszik, és semmi nem jön fel. Víz az ami van rajtad.
2022. jan. 1. 10:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Vesegyulladás. Nem sok étvágyam volt
2022. jan. 1. 10:24
 9/18 A kérdező kommentje:

Terhességem előtt többet ettem, mint most karácsonykor.

Most sem ettem kenyeret, csak sütiket. De azokból sem egy tálcával egyszerre...

Valahol azt olvastam, hogy ilyenkor termelődik +1 liter magzatvíz. Plusz lehet vizesedek. Bár nyomogatom a lábam és szerencsére nem. Minden nap sétálok 6 kilómétert. Ha esik az eső, akkor kismama torna youtubeon.

Azzal rontottam el, hogy nekem a férjem nagyon édes szájú. Mióta babát várok esküszöm sokkal több dugi csokit eszik tábla számra, sokszor éjszaka ha kimegyek pisilni, ő ül a nappaliban és csokit majszol :) Ezért sok sütit sütöttem. Igen ám, csak nem tudtam megállni, hogy ne kóstoljam meg ezt is és azt is. De nem egy tálcával ettem meg egyszerre és 1 liter tejjel.

A védőnő még karácsony előtt azt mondta, hogy igyak meg reggel éhgyomorra 1 deci langyos mira vizet, mert lehet a vas fogja meg a székletem. Na én megittam éhgyomorra egy bögre (!!!) mira vizet és dél után volt egy kis vizes létyó és annyi... Máskor is ittam már terhesség előtt, akkor emlékszem egész nap a wc közelében kellett maradnom. Most viszont.. mintha mindent feldolgozott volna a szervezetem, amit megettem.

2022. jan. 1. 10:28
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
Ez komoly, hogy a férjed felkel éjszaka azért, hogy csokit egyen a nappaliban?
2022. jan. 1. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!