A duphaston okozhatja?
Figyelt kérdés
1-2 naponta 1-2 alkalommal nagyon pici sötétbarna pecsételésem volt. Erre kértem duphastont, kaptam is, sokat kell pihennem mellette. Korábban már szedtem a terhességem elején, el is múlt azonnal a baj, kózházban feküdtem pár napot vele. Most 13 hetes vagyok, előtte megnéztek, zárt méhszáj ultrahangon sem látták vetélésre utalót, mindent rendben találtak. Tegnap elkezdtem szedni és egész nap pecsételtem folyamatosan. A duphaston miatt lehet? Hagyjam abba inkább? A hasam nem fáj jobban mint eddig csak az a minimális a nyúlás és növekedés miatt.2022. jan. 1. 08:29
1/1 anonim válasza:
Orvossal kéne beszélned a továbbiakról.
Ez nem egy olyan gyógyszer amit egyik nap szedsz másnap pedig nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!