Már nem fogom tudni megszeretni a gondolatot hogy nem olyan nemű babánk lesz amit szerettünk volna? Több mint 1 hónapja tudtuk meg a német de még a mai napig nem vagyok boldog emiatt
Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 13:33
11/30 anonim válasza:
Szerintem is jobb lett volna, hogyha ilyen érzelemvilággal a kérdező nem játszik szülési rulettet, mert boldogtalan lesz mellette a gyerek,
12/30 anonim válasza:
Gratulálok, a gyerekedet így most sikerül azzal az alapélménnyel elindítanod az életben, hogy ő nem felel meg úgy, ahogy van.
13/30 anonim válasza:
Világ eletemben kislanyt szerettem volna, nem tudom pontosan megmagyarazni miért. Mikor kiderult hogy fiam lesz (ráadásul korombol adodoan valószínűleg első és utolsó gyerekem) egyáltalán nem törtem le, igaz, a kornyezetemben szinte csak kislanyok vannak, így nem tudom milyen fiús anyukanak lenni de akkor sem, szomorkodtam egy percet sem, főleg hogy mikor teherbe estem is tisztaban voltam voltam vele hogy 50-50% az esély.
14/30 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy pszichológust minél előbb. Ne tedd tönkre egy ártatlan gyerek életét csak mert nem olyan nemű, mint amilyenre vágytál.
15/30 anonim válasza:
Remelem ez kamu kérdés
A francnak estel akkor teherbe!
Más osszetenne a két kezet, ha egészséges babája lehetne, vagy egyáltalán teherbe essen..
szegény gyerek, esku sajnálom hogy az anyjának ennyi esze van.
16/30 anonim válasza:
Ezt a sok bunkó választ! Mintha akkora bűn lenne, hogy inkább lányt, vagy fiút szeretnél. Emberek vagyunk, mindenkinek vannak vágyai. Szerintem szülés után már nem fogsz erre gondolni, amíg a hasadban van, nincs igazi kapcsolat és ezért jön mindig ez a gondolat. Én is bizonyos neműt akartam és az lett, nagyon örülök neki, de gondolom ha a másik nem lett volna akkor is szeretném a saját gyerekemet. Másik, hogy ha lesz testvére akkor az lehet másik nemű, az enyém egyke és az is marad.
17/30 anonim válasza:
#16 Nem azzal van gond, hogy vágyik az egyik neműre és csalódott, ha kiderül, hogy a másik. Ezzel sokan vannak így. Az viszont furcsa, hogy egy hónapja ezen rugózik és nem képes örülni a születendő gyerekének.
18/30 anonim válasza:
Amíg a hasadban van, nincs igazi kapcsolat, 16-os? Tehát ott mocorog egy baba a hasadban, aki csak tőled függ, te vagy az egyetlen védelmezője úgymond, de szetinted ilyenkor még nincsen kapcsolat? Hát, elég szánalmas gondolkodás ez is, nem csoda, hogy véded a kérdezőt.
19/30 anonim válasza:
16. Azzal semmi probléma, ha vágyik valamilyen nemre, mind vágytunk. Az sem baj ha csalódott, de hogy hónapokig ezen pörögni. Ajánlom figyelmetekbe az örökölt sors című könyvet. Elég nagy károkat tud okozni, ha ezt az ember nem kezeli.
20/30 anonim válasza:
Nem tudom mit érzel. Én nagyon kislányt szerettem volna,a 34.hétig kislánynak is hittük. Aztán egy 34.uh-on kiderült,hogy helló kisfiú lesz,nem kislány és onnantól minden megváltozott,mintha soha nem is akartam volna kislányt,annyira boldog voltam,h fiú:) Nem tudok együtt érezni veled és nem is vagyok benne biztos,hogy valaha megszokod,főleg ha abból indulok ki,hogy anyukám annyira fiúra vágyott helyettem,hogy mikor megtudta hogy lány vagyok sírt,de nem az örömtől. Van egy öcsém is,ő a kedvenc:) és már 30 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!