Már nem fogom tudni megszeretni a gondolatot hogy nem olyan nemű babánk lesz amit szerettünk volna? Több mint 1 hónapja tudtuk meg a német de még a mai napig nem vagyok boldog emiatt
Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 13:33
1/30 anonim válasza:
Amint megszületik imádni fogod, addig is kerüljön hozzá közel lelkileg. Simogasd sokat, beszélj neki és gondolkozz el azon mások mit nem adnának egy egészséges babáért, akinek a neme mindegy. Vannak akik éveken át egy babára vágynak, te pedig azon szomorkodsz, hogy fiú vagy lány. Nagyon fogod szégyellni magad később, mikor az életedet adnád érte annyira szereted.
2/30 anonim válasza:
Amikor megszületik és visszagondolsz erre,elfogod majd magad ásni. Sosem értettem ,hogy lehet belelovallni magad egy olyan dologba ami 50-50
3/30 anonim válasza:
Már nagy a gyerek, de még mindig nem örülök, hogy lány
4/30 anonim válasza:
Bárcsak ez lenne a legnagyobb gondom, hogy nem olyan nemű amit szeretnék :(
5/30 anonim válasza:
Butaság az egész. Tudtátok előre, mint előttem is írták, hogy 50-50%, hogy fiú vagy lány lesz. Erre most játszod a meglepettet egy nyilvánvaló dolog miatt.
6/30 anonim válasza:
Hát ha rádnéz majd a mellkasodról hidd el, hogy baromira nem fog érdekelni, hogy mi van a lába között. Tőlem aztán tönkre teheted az egész terhességedet, de nagyon fogod bánni, hogy ezen rugóztál.
7/30 anonim válasza:
Ha nem tetszik a neme, megvan rá a módod, hogy tönkretett az egész életét bosszúból, hogy ilyet szültél. Gratulálok.
8/30 anonim válasza:
De miért akkora trauma, hogy egy hónapja ezen rugózol?
9/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező szeretni fogja a gyerekét, vannak szülők, akik utálják babakora óta, nagyszülőm is ilyen volt, és a szülőm egész életét tönkretette a gonoszságával.
10/30 anonim válasza:
Őszintén szólva soha nem fogom megérteni ezt a gondolkodást. Ha tudod magadról, hogy egy adott nemű gyereknek nem tudsz örülni, akkor az egész eddig terhességed alatt azon rugóztál, hogy pl. "jaj istenem csak fiú legyen"? Komolyan kérdezem, aki egy ilyen dolgon nem tudja túltenni magát, hogy nem a "megfelelő" nemű gyereke születik, az egyáltalán minek akar gyereket? Szerintem ez szánalmas. Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!