8 hetes kismamák hogy vagytok? Nekem borzasztó hányingerem van napok óta, egyébként minden ok.
Szia...én is émelygek szinte folyamatosan,igaz nem hányok.
Tegnap voltam a laborvizsgálatokon...egy tűszúrással elintézik:)ha jól emlékszem 4 kémcsővel vettek le,semmi komoly,pillanatok alatt megvagy!
Ne egyél semmit ,inni ihatsz vizet azt tanácsolták nekem is ott.Reggeli első vizeletet kellett vinnem de ott is elintézheted..csak hát otthon higénikusabb szerintem.Ha viszed,adnak egy kémcsövet,vagy valami tároló eszközt abba átöntheted.Nálunk ez a menete Miskolcon:)
Remélem segitettem...:)üdv.Neked
De jó nektek, hogy most élitek át ezt a szép állapotot!
Nekem a második gyerkőcöm is 1 éves lesz napokon belül. Amikor 8 hetes voltam, én is baromira hányingeres voltam, sőt, még utána egész a 18. hétig. De ezt leszámítva olyan nagyon szívesen cserélnék most veletek... :)
Nálunk az SZTK-ban a kismamákat soron kívül behívják a vérvételre. Én nem is bírtam volna kivárni a soromat, éhgyomorra pláne, amikor folyton epét hánytam egész nap...
Amikor bejelentkezel a laborba, szólj, hogy kismama vagy, és rosszul vagy, szédelegsz, hátha Téged is előre vesznek.
szia! 8 hetes leszek a héten. émelygésen kívűl nincs bajom. na meg az álmosság!
Én majd jövöhéten megyek a vérvizsgálatra! De hogy bírom ki azt nem tudom, muszáj reggel ennem ,mert akkor egész nap rosszul vagyok! Ráadásul csak 8 után tudok menni, mert el kell vinnem a fiamat az oviba! Ez elég gáz lesz!
sziasztok! titeket ki küldött erre a vérvételre? már a védőnő? vagy a nőgyógyász?
én még védőnőnél nem voltam, az orvos még nem küldött. 8 hetes leszek vasárnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!