Második trimeszteri rosszullétek és tünetekre lennék kiváncsi, nektek mi keserítette meg a 2. Trimesztert?
Éjszaka közepén kipattan a szemem, nem vagyok álmos. Cserébe napközben hulla vagyok - ennyit az energikusságról.
Alvásnál bal oldalon a csípőm külső része zsibbad, zsibog, csak oldalt, csak ott.
Gyakran olyan érzésem van, mintha belülről - nem tudom máshoz hasonlítani - csiklandozna valami, de szegycsontnál toroknál, szív tájékon. Puffadás, néha nehézlégzés.
Nekem a 2.trimeszter volt maga a megváltás.
Az elsőben folyamat rosszul voltam, a 3.ban pedig már savval küzdöttem, hamar fáradtam, fájt minden mozdulata a gyereknek.
De a második tenyleg semmi rosszat nem tartalmazott egyik gyereknél sem.
19 hetes vagyok, egy kilót híztam eddig kb., de az első trimesztetem nem telt túl jól.
Mostmár azért sokkal jobb.
Ami nekem durva az az éjszakai derék és hátfájás. Néha a falat tudnám kaparni.
A másik, ami engem az elejétől kísér, az a hascsikarás, hasmenés. A semmiből jön éa olyan érzés, hogyha pár percen belül nem jutok be a wc-re, akkor baj lesz. Aztán van hogy két napig ez állandó, máskor két puki és elmúlik. :D
Végül pedig ami újdonság mostanában, hogy olykor leesik a vérnyomásom és megszédülök. Ha nem ülnék le rögtön, el is ájulnék. Tiniként ájulós voltam, így szerencsére ismerem a jeleket, úgyhogy ájulás még nem volt.
Hajnalban nekem is kipattannak sokszor a szemeim. Vagy mert kialudtam magam, vagy mert pisilnem kell, vagy csak rámjön valami megmagyarázhatatlan nyugtalanság. Egyszer valahol azt olvastam, hogy ez egy természetes folyamat, készül a szervezet, hogy bármikor tudjak ébredni a legmélyebb álomból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!