Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Facebookra tettetek/tennétek...

Facebookra tettetek/tennétek fel kismama fotót?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 17:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%

Én raktam fel 🤷‍♀️

Kb évente 2-3 képet rakok fel, de arra figyelek h ne nyilvános poszt legyen. Illetve nem jelölök vissza olyan embert akivel egyszer talalkoztam pl szóval tényleg csak ismerősök az ismerőseim.

És naaaagyon sokan be lettek az ismerőseim közül is "távoli ismerősnek" állítva, szóval elvileg az ő idővonalukon meg sem jelenek.

Most a harmadik gyermekünket várjuk és a 21.heten vagyok, de még nem osztottunk meg semmit róla.

2021. dec. 21. 21:28
 22/26 anonim ***** válasza:
66%
Tettem.
2021. dec. 21. 23:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Nagyon egyén függő, ízlés dolga az egész. Nagyon sokan kevés képet raknak fel magukról, vagy csak 1 baba uh képet töltenek fel. Az ismerőseim körébe, nagyon kevés kismama fotót raktak fel a közösségi oldalakra.Az egyik unokanővérem rendszeresen rakott fel, kismama fotót szülésig magáról.
2021. dec. 22. 09:40
 24/26 anonim ***** válasza:
60%
Nem tettem fel, valamikor nagyon régen 10+ éve tettem fel 1-2 képet de akkor még nem voltak meg a gyerekek.
2021. dec. 23. 12:24
 25/26 anonim ***** válasza:

Amolyan bejelentő fotót raktunk fel, de akkor még lapos volt a hasam.

Amúgy eszembe se jutott h szándékosan fotózzam magam valahogy nagy hassal h azt ki tudjam rakni.

De persze ha nyár lenne és kirándulnánk, akkor raknék fel képet akkor is ha látszik a hasam.

2021. dec. 23. 17:45
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Hogy vagytok azóta kérdező és a válaszolok? Mennyi mikor raktatok terhes fotót magatokrol?
2023. nov. 2. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!