Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Facebookra tettetek/tennétek...

Facebookra tettetek/tennétek fel kismama fotót?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 17:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
52%
Véletlenül sem.
2021. dec. 21. 17:27
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem. De ha mondjuk egy családi képet készíteni valaki és én terhes lennék rajta, majd ezt a képet felrakná Facebookra, nem igazán foglalkoznék ezzel. De direkt, nem hiszem hogy raknék fel egyet is, főleg nem pózolós képeket.
2021. dec. 21. 17:32
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem tettem fel soha. Még nem terhesen se igazán vannak rólam fotók.
2021. dec. 21. 17:32
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Másikat is utoljára 7 éve.
2021. dec. 21. 17:33
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Jó helyen kérdezed. Itt kb csak olyan válaszokat fogsz kapni, hogy nem. Itt senki nem tesz fel soha a gyerekéről sem. Ezzel szemben, ha megnézed a Facebookot tele van kismama képekkel meg gyerek képekkel.
2021. dec. 21. 17:34
 6/26 anonim ***** válasza:
8%
Szülés után kb 1,5 hónappal, mondjuk el van fordítva a fejem és fekete-fehér, úgyhogy fel sem vagyok ismerhető
2021. dec. 21. 17:40
 7/26 anonim ***** válasza:
59%
#5 Így igaz, a lakosság java ezt csinálja. Én is sok képet töltök fel, de főleg nyaralásról, utazásról a hétvégén, kajáról, de profilképet max. 1x cserélek egy éven és a családomról sem rakok fel képeket, illetve a babáról sem teszek majd fel, de ezt már rég letisztáztuk a párommal. Szerintem nem helyes, aki nagyon sokat nyomul, azokról le is iratkozom, mert fárasztó. De nem feltétlenül azokra célzom, akik a gyereküket, gyerekeiket rakják fel napi szinten, de pl. mindenféle "bölcsességeket", célzom itt az idézetekre, akkor bizonyos kozmetikai dolgok reklámozása, vagy h*lyeséget, "vicces", buta videók, képek, amik sokszor nem túl komplex lélekre utalnak és nem túl gusztusosak számomra. Na szóval ilyen kategóriájú emberekről szoktak leiratkozni. De biztos vagyok benne, hogy velem is tele van a t*ke par embereknek, hisz sokszor nyomom a tájképeket, természeti fotókat - amiket én imádok. De ugye milliós, hogy nem mindenki díjazza. Hát ez ilyen, kinek a pap, kinek a paplan.
2021. dec. 21. 17:48
 8/26 anonim ***** válasza:
92%
Az első terhességem sajnos félidős vetéléssel végződött így a második terhességet nem osztottuk meg a világhálón. A szülés után pár hónappal tettem fel egy képet, amin még pocakos voltam. De egyébként szívem szerint telepakoltam volna a netet a kismamafotóimmal és a lányomról is naponta 20 képet meg tudnék osztani de tudom, hogy a lőtéri kutyát sem érdekli kb és hát nem szeretném, hogy idősebb korában ez miatt konfliktusunk legyen úgyhogy sztoriba szoktam alkalmanként 1-1 képet megosztani. Az idővonalamon is 3-4 számomra nagyon kedves kép van róla.
2021. dec. 21. 17:51
 9/26 anonim ***** válasza:
64%
Nekem volt egy ideig kismamás profilképem, aztán azt lecseréltem babásra. Nem osztok meg minden képet a gyerekről meg az életünkről, de amikor elmegyünk valahová, kirándulunk, nyaralunk, akkor készülnek cuki fotók a lányunkról is és rólunk is, és azokat néha kirakom. Nem napi 50 képet, inkább évi 5-10-et, de azért erős túlzás lenne azt mondani, hogy nem osztok meg semmit a gyerekről vagy magunkról. Ez van, lehet megkövezni, de én használom is a fb-t, nem csak úgy "vagyok" rajta.
2021. dec. 21. 18:13
 10/26 anonim ***** válasza:
66%
Nagyjából 50 ember látja a képeimet (családtagok és barátok). Igen, töltöttem fel képet mindkét terhességemről 1-1 képet és évi 2-3 képet osztok meg a gyerekekről.
2021. dec. 21. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!