Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Facebookra tettetek/tennétek...

Facebookra tettetek/tennétek fel kismama fotót?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 17:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
Egy-egy jobban sikerült fotót tettem fel magamról mindkét terhesség alatt. De volt pár családi és kirándulás alatt készült kép is.
2021. dec. 21. 18:35
 12/26 anonim ***** válasza:
48%
Rajta sem vagyok a Facebookon. Szóval nem.
2021. dec. 21. 18:36
 13/26 anonim ***** válasza:
41%

"Szerintem nem helyes, aki nagyon sokat nyomul, azokról le is iratkozom, mert fárasztó"

Mondja az, aki 3 mondattal ezelőtt meg leírta, hogy sok képet tölt fel, pl. kajákról 🤣 Mert kajáról képet feltölteni nem gáz szerinted? 😄

2021. dec. 21. 19:07
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Első gyereknél 2t, tettem fel, egyik hogy félidőnél járunk a masikat meg kb ugy a 38.héten, csak úgy.

Most a másodiknál voltam kismama fotózáson. Lett 1 profilképem meg 4 képet fel is töltöttem.

A gyerekekről is teszek fel képelet.

300ismerősöm sincs, de be van állítva, hogy még ezek se mind lássák.

Pl anyós és a pereputtya, vagy pl regi általános osztalytársak... na ők nem látják.

2021. dec. 21. 19:16
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kíváncsi voltam a véleményetekre! Nem igazán szoktam képeket megosztani, (meg egyébként mást sem) csak a nagyobb eseményekről, max. évente 1-2-t. Ezt most legszívesebben világgá kürtölném, örülnék, ha régebbi barátok/ismerősök is tudnának róla, de aztán eszembe jutott sok minden, pl. amit írtatok is, az esetleges vetélés, vagy ha bármi baj történne. Na meg hogy nyilván vannak olyan ismerőseim is, akiket pont nem érdekel, meg nem is tartozik rájuk.
2021. dec. 21. 19:17
 16/26 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Büszke és boldog voltam ,miért ne? Akinek ez gond majd kikövet. Ritkán rakok fel képet egyébként.
2021. dec. 21. 19:51
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

Most komolyan azért, mert valakiket nem érdekel, nem akarnád kirakni, pedig szeretnéd? Ez kb olyan, hogy inkább nem kérdezel meg itt gyakorin valamit ami érdekelne, mert lesznek páran, akiket nem érdekelnek a problémáid :D Továbbgörget vagy max morog magában egyet, na bumm. Szerintem ez legyen a legkevesebb.

Ha szeretnéd, akkor szerintem tedd ki nyugodtan. Boldog babavárást és jó egészséget nektek! :)

2021. dec. 21. 19:54
 18/26 anonim ***** válasza:
Én nem tettem fel, de csak mert nem vagyok fotogén sajnos.
2021. dec. 21. 20:05
 19/26 anonim ***** válasza:
54%

Ugyan ez fogalmazódott meg bennem, mint 17#ben.

Ha már benned felmerült, hogy feltedd, oka volt. Mert boldog vagy, mert világgá kürtölnéd.

Hát hajrá.

Ha valakinek nem tetszik, az meg így járt.

Én úgy havonta 1-2képet tuti töltök fel. Terhesen is, most a gyerekekről is.

Emellett a napomhoz, vagy mi a neve annak, oda is heti 1 kép tuti felkerül.

Ha valakinek nem tetszik, tehet egy szívességet. Kikövethet, törölhet, stb...

Nekem nem tetszik a politika, nem tetszik kikor valaki kaját oszt meg naponta, nem tetszik, hogy valaki csak a covidról tud napi 20 posztot megosztani. És?! Kikövettem, töröltem, ennyi. Lehet a többi ismerősét meg érdekli, ezért csak miattam nem fogja feladni ezeket.

2021. dec. 21. 20:08
 20/26 anonim ***** válasza:
83%
Tettem, a férjemmel vagyok rajta, ezzel jelentettük be a terhességet. Csak az ismerőseink látják, akik valóban az ismerőseink.
2021. dec. 21. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!