Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, hogy egy 23-25...

Normális az, hogy egy 23-25 hetes “kismamának” nincs pocakja?

Figyelt kérdés

Mielőtt mindenki belém állna, tisztáznám a helyzetem, hogy nem rólam van szó, hanem egyik barátnőmről!

Azt állítja magáról, hogy terhes. (Nem tudom, volt-e orvosnál, s az orvos alátámasztotta-e ezt a tényt, erről sajnos sosem beszél, ha kérdezem akkor is mindig eltereli a témát)

Eddig még el is hittem neki, de rádöbbentem arra, hogy az ő pocakja bizony semmit sem nőtt hónapokon keresztül.

Menstruál is minden hónapban, rosszullétei sincsenek, étvágya sem nagyobb..

Utóbbi két napban panaszkodott, hogy kicsit fájnak a mellei, nyomásra.

Kicsit elkezdtem utána nézni a témában, és valahol olvastam olyat, hogy terhességnél az egész has gömbölyödik, gyomortól lefelé. Nála azonban ilyen nincs, kis domborulata van a köldöktől lefelé, és az sem feszes neki, inkább “úszógumi”. Hiszen mikor leül a vak is látja, hogy nem feszes a hasa, hanem háj rétegei vannak, amelyek nagyon puhák.

Mivel én még nem tapasztaltam, hogy milyen örömökkel, pici nehézségekkel jár a terhesség, ezért fordulok segítségért. Már magamam sem tudom, hogy mit higgyek. Ha a józan eszemre hallgatok, akkor azt mondja csak tele beszéli a fejem, s a sajátját is azzal, hogy terhes. Megfordult bennem az is, hogy nem-e lehet szó álterhességről, de már komolyan nem tudom.

Mit mondotok? Komolyan lehet hogy nem csak kitalálja ezt az egészet? Tehetetlennek érzem magam, és kicsit átvertnek is.

2021. dec. 20. 14:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem legalul van egy kis kitüremkedése hanem feljebb. La lefekszik, akkor is látni, hogy a méhtájon van egy ilyen kis bemélyedés és feljebb kezd egy kicsit kitüremkedni, mint egy hullám.
2021. dec. 20. 18:26
 22/30 anonim ***** válasza:
64%
Esetleg ajanld fel hogy befizeted egy 4-5D UH-ra ajandekbol hogy lasd a kis kereszt gyereked. Ha kikeruli, tuti hogy nem terhes es csak bebeszeli.
2021. dec. 20. 19:06
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de honnan vannak ennyire részletes információid? Hogy mikor menstruál, hogy pont mennyit változott a súlya (mert az általad említett 1-2 kg nem akkora változás, hogy látsszon...), hogy mennyivel a "szőrzete felett" volt a cisztája, vagy hogy ha lefekszik, akkor hol mélyed be a hasa meg hol türemkedik ki...

Vagy nem írsz igazat, vagy valami nagyon beteges a kapcsolatod a barátnőddel...

2021. dec. 20. 19:53
 24/30 A kérdező kommentje:
Ezeket a dolgokat ő mondja el nekem, mivel együtt élünk. (Albérlet egyetem miatt) Emellett naponta látom őt, és nem tudom figyelmen kívül hagyni. Naponta látom mit leművel, és áradozik a “terhesség” minden pillanatáról
2021. dec. 20. 20:02
 25/30 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon hihetetlen, annyira elemzed a testet, hogy kizárt, hogy barátnő lennél!

Sajnálom, hogy meghalt a párod, de méhciszta műtét mellett nem vagy terhes.

2021. dec. 20. 20:11
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt fura lakótárs barátnőm, de hogy hol kezdődik az intim szőrzete, meg hogy hol hogy domborodik a hasa, na azt nem tudtam...
2021. dec. 20. 20:32
 27/30 anonim ***** válasza:
83%
Jaj te vagy a terhes hasas perverz, aki 8x írta ki már minden témakörbe, hogy miben más a háj, meg a terhes has... valahová még képet is tettél fel.
2021. dec. 20. 21:10
 28/30 anonim ***** válasza:
40%

[link]

Itt 25 hetes voltam. Nekem hamar latszott, és jó nagy hasam lett a végére.

2021. dec. 20. 21:24
 29/30 anonim ***** válasza:
52%
Kérd el a papirjait meg kérdezd meg, vagy fizesd be 1 babamozira, vagy pár honapot akkor kiderül.
2021. dec. 21. 12:21
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

De figyelj igazából..mire is megy ez most ki?

Ha mentális gondja van akkor segítségre van szüksége.Szakember segítségére...Ha csak úgy hazudik akkor meg egy nyaklevesre.

Azt mondod együtt laktok.Elment otthonról orvoshoz? Azt mondod nem.

Papírjai,főleg kiskönyve van? Nincs.

Hasa van? Nincs.

Menstruál? Igen.

Mi a f*szom a kérdés? Hazudik vagy az őt ért trauma miatt szakemberre,kezelésre lenne szüksége.Keresd fel a szüleit ha ennyire aggaszt,hogy a neten is kiteszed őt (mégha csak névtelenül is).Csak kellene tudniuk,hogy a lányok agyilag egyre zoknibb.

2021. dec. 21. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!