Normális az, hogy egy 23-25 hetes “kismamának” nincs pocakja?
Mielőtt mindenki belém állna, tisztáznám a helyzetem, hogy nem rólam van szó, hanem egyik barátnőmről!
Azt állítja magáról, hogy terhes. (Nem tudom, volt-e orvosnál, s az orvos alátámasztotta-e ezt a tényt, erről sajnos sosem beszél, ha kérdezem akkor is mindig eltereli a témát)
Eddig még el is hittem neki, de rádöbbentem arra, hogy az ő pocakja bizony semmit sem nőtt hónapokon keresztül.
Menstruál is minden hónapban, rosszullétei sincsenek, étvágya sem nagyobb..
Utóbbi két napban panaszkodott, hogy kicsit fájnak a mellei, nyomásra.
Kicsit elkezdtem utána nézni a témában, és valahol olvastam olyat, hogy terhességnél az egész has gömbölyödik, gyomortól lefelé. Nála azonban ilyen nincs, kis domborulata van a köldöktől lefelé, és az sem feszes neki, inkább “úszógumi”. Hiszen mikor leül a vak is látja, hogy nem feszes a hasa, hanem háj rétegei vannak, amelyek nagyon puhák.
Mivel én még nem tapasztaltam, hogy milyen örömökkel, pici nehézségekkel jár a terhesség, ezért fordulok segítségért. Már magamam sem tudom, hogy mit higgyek. Ha a józan eszemre hallgatok, akkor azt mondja csak tele beszéli a fejem, s a sajátját is azzal, hogy terhes. Megfordult bennem az is, hogy nem-e lehet szó álterhességről, de már komolyan nem tudom.
Mit mondotok? Komolyan lehet hogy nem csak kitalálja ezt az egészet? Tehetetlennek érzem magam, és kicsit átvertnek is.
Előfordul, alkati kérdés, bár meztelenül biztos látszik, ha vékony, a te barátnőd ezek szerint nem az, úgyhogy sokkal később fog látszani. Ha rendszeresen menstruál, akkor nem valószínű, hogy terhes.
Ha a menstruációjáról tudsz, akkor miért nem mersz feltenni kérdéseket, ha vannak benned?
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Teljesen normális. Sok mindentől függ pl:.testalkattól, a méh lepény hol tapad meg,csipő szélességétől, magasságodól.
A barátnőd lehet, hogy bekamuzza az egészet és nem terhes. terhesség alatt, nincs menstruáció. Van olyan aki behazudja, hogy állapotos a figyelem felkeltés miatt, vagy állását megmentse.
23. héten és 25.héten is 1 kicsi pocinak látszodnia kellene, külső embereknek is.
Számtalan kérdést felteszek neki, csak vagy kikerüli azokat, vagy egyértelmű választ ad arra, hogy terhes, ha pedig megkérdőjelezem akkor én vagyok a rossz, hogy ezt mertem kérdezni, s nem hiszek neki.
Azt mondta, vannak nők akik egész terhesség alatt menstruálnak, s erről már én is hallottam.
Nem nagyon pocakos alkat azért, átlagos testalkata van.
Azt is megemlítem, hogy 4-5 hónap óta egy dekát sem hízott, inkább csak fogyott 1-2 kg-t.
Orvosnál biztosra tudom, hogy volt, mert 1 hónapja ciszta műtétje volt.
Igen, ki fog derülni, csak most komolyan nem tudom, hogy én vagyok a hülye aki elhiszi neki, vagy ő szorul orvosi segítségre lelkileg
Biztosan a barátnőmről van szó megnyugtatlak, én nem élek nemi életet, de ezt ki is kötöttem a legelején :)
Fogalmam sincs milyen cisztája volt, de úgy rémlik, hogy a méhén volt neki, ha hülyeséget mondok megesik, mert csak annyi rémlik, hogy mutogatta, hogy picivel a szőrzete felett volt. Tehát alhas legalján középen.
Én úgy tudom nincs kis könyve, vagyis arról sosem beszélt még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!