1 hete gyulladt az inyem. Már 2 féle ecsetelőt kipróbáltam (Phlogosol, Gingisol) de egyik sem használ. Valamit még tudtok ajánlani? 23 hetes
Figyelt kérdés
2008. dec. 14. 11:50
1/3 anonim válasza:
A Meridol öblögető nagyon jó gyulladt,vérző ínyre,viszont sajnos nem tudom terhesen lehet-e használni,kérdezz rá a gyszertárban,ha lehet mindenképp próbáld ki!!
2/3 anonim válasza:
Én is a meridolt használtam, orvostól kérdeztem meg, lehet-e használni. Azt mondta, hogy lehet, de ajánlotta a gengigélt ami drágább, de nincs legalább íze.
3/3 anonim válasza:
aperisan kenőcs nagyon jó fogorvos irta fel, gyógynövényes recept nélkül lehet venni, a lányaoimnál is szoktam használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!