Ajánlanátok fogrémet, ecsetelőt vagy valamit a gyulladt ínyre, amit kismamaként is használhatok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 17:30
1/9 anonim válasza:
Nekem az ínyem vérzett,erre a gyógyszertárban adtak cserszömörcés szájvizet.Szerintem kérdezd meg a gyógyszerészt,biztos tud segíteni.Ajánlgattak nekem is mindenféle fogkrémet,de már nem emlékszem a nevére.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ezt magyar gyógyszertárakba is lehet kapni: Corsodyl a neve, öblögeni kell vele. Én ezt kaptam terhesen és nagyon használt.
3/9 anonim válasza:
bár egyszer amikor ezt leírtam, voltak akik felhördültek... hogy kismamaként nem tennék ki magukat ilyennek... és egyebek, de azért leírom. a fogínygyulladás azért van elsősorban, mert a fogíny ami felxibilis, bemegy alá a lepedék, nyál, ebből fogkő lesz, ez pedig meggátolja hogy a fogíny továbbra is természetesen mozogjon és az előtte is nehezen tisztítható fogtő, még nehezebben tisztítható lesz. ez begyullad, ami a terhesség idején még inkább belobban. bármilyen öblögetőt is veszel, az egyetlen megoldás a fogkő eltávbolítás, ami a tévhiedelemmel ellentétben nem fáj, csak kellemetlen. ha most nem csináltatod meg, akkor amig a kicsivel otthon leszel még kevésbé fogsz rá időt szánni. a gyulladt fogíny, akár 1-2 év alatt is sorvadáshoz vezet!!! nekem szó szerint nem túlzással ömlött a vér minden fogmosáskor és egy-két fogamnál szemmel látható volt a duzzanat amikorra 8-10 hetes lettem. leszedték a fogkövet és már másnapra nem vérzett!!! nem túlzás!
4/9 anonim válasza:
Terhesség alatt ugye megnő a vér mennyisége a szervezetben és ez okoz vérbőséget a fogínyben is, ezért vérezehet is. Szerintem moss fogat az étkezések után, használj jó fogkrémet és szájvizet, hogy ne gyulladjon be. Ez a terhességgel jár. Sok jó fogkrém van igaz közel 1000 ft az áruk, én már évek óta előnyben részesítem ezeket. Szájvizet meg szerintem inkább patikában vegyél, ha már gyulladt az ínyed.
5/9 anonim válasza:
A Parodontax fokgrém nekem 2 nap alatt helyrehozta, azóta is azt használom. Kb. 1000 Ft. egy tubus...
A Cordosyl nekem egy dolog miatt nem jött be: első használatkor megszűnt minden ízérzékelésem, egy napig mintha fűrészport vagy farostlemezt ettem volna...
6/9 anonim válasza:
Herbária cserszömörcés szájvíz + homeodent fogkrém, természetes, nem kockázatos. a fogíny problémák a vérbőségtől vannak, minden nyálkahártya megduzzad és érzékeny lesz nemcsak a szádban...
7/9 anonim válasza:
Nekem a Forever fogkréme jött be nagyon. Szép fehérek tőle a fogaim is, de a lényeg, hogy az ínyvérzést teljesen megszűntette már a 2. napon. Euro függő az ára, én olyan 1100-1300-ért veszem. És csak kicsi borsónyi kell belőle. Sokáig kitart.
8/9 anonim válasza:
Az amway fogkéme a glister vált ve nekem. Nagyon jó áron lehet kapni és sokáig elég. Gyulladásra is nagyon jó.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mániákus fogmosó vagyok mert a mumusom a fogorvos:)Nem vérzik az ínyem csak fáj,rettentő érzékeny.A szájvízeket még nem próbáltam.Mégegyszer köszönöm a jó tanácsokat.
2009. okt. 13. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!