Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fèrjem testvèrènek ilyen...

A fèrjem testvèrènek ilyen megjegyzèsei vannak amióta terhes vagyok. Èn reagàlom tùl vagy ti is megsèrtödnètek? (többi lent)

Figyelt kérdés

A fèrjem hùga (27 èves, ùgy, hogy nem egy gyerekröl van szò) amiòta terhes vagyok folyton olyan megjegyzèsei vannak ahol èn teljesen lènyegtelen vagyok ès szinte kizártnak èrzem magam a sajàt terhessègemböl. Nem tudom mennyire èrthetö, hogy mire gondolok.

Pl amikor mennyasszonyruhàt mentem próbálni, ö is ott volt velem ès amikor ràkèrdeztem, hogy tetszik-e neki a ruha, annyit mondott, hogy ‘mindegy csak a babát ne szorítja’. Vagy amikor kàrtyàztunk ès nyertem (amùgy kèptelen veszíteni) azt mondta, hogy ‘nem baj, a baba nyert’. Amikor elküldtem neki a leleteimet egy kontroll utàn, annyit mondott, hogy ‘jaj olyan erös a szívverèse mint az enyèm, nena lànya’. Stb.. Ès volt egy ami már kifelyezetten sèrtö volt, amikor mutattam neki a 4d ultrahangot, persze azt mondta, hogy rá hasonlít ès megjegyezte, hogy ‘a testalkata legyen olyan mint a tièd (vèkony ès átlag magasságú vagyok ö meg hàt kövèr) másba meg nem kell/muszály, hogy rád hasonlítson.

Persze nem álltam le vele vitatkozni, de engem nagyon megsèrt, hogy folyton ilyeneket mondd. Mint ha neki szülnèm a lányomat.

Èrtem, hogy örül neki meg minden de nekem ez azèrt már sok.

Èn vagyok tùl èrzèkeny ès reagálom túl vagy ti is megsèrtödnètek ilyenen? Volt esetleg valaki hasonló szituban? Mit tettetek?

#rokon #Megbàntás
2021. dec. 18. 18:41
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normàlis vàlaszolòknak.

Nem mondtam semmit mert nem akartam veszekedèst, de ha ez így folytatódik, nem fogok halgatni. De pont ezèrt kèrdeztem, hogy esetleg èn reagálom tùl a hormonok miatt stb, de tèny, hogy nem tetszik, hogy ennyire “kiközösít” a saját terhessègemböl.

2021. dec. 19. 01:51
 22/29 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem reagálod túl. Nekem úgy hangzik, mint egy gyerektelen vénlàny nagynéni, aki rajtad keresztül próbálja megélni a terhességet, gyerekes életet. Menjen pszichológushoz.
2021. dec. 19. 05:42
 23/29 anonim ***** válasza:
88%

Ő az az egyén, aki halálra fog idegesíteni, ha megszületik a baba.

Érdemes már most lazítani a kapcsolatot. Nem beszámolni neki mindenről, nem képeket, leleteket küldeni neki, nem beavatni mindenbe.

2021. dec. 19. 10:54
 24/29 anonim ***** válasza:
78%
Azt írtad, hogy kövér. Van barátja? Ha nincs tuti az a baja, hogy ő is szeretne családot, de hát Ő kövér blablabla. Kezd el leépíteni. Ha rád ír akkor másnap válaszolj stb stb
2021. dec. 19. 12:08
 25/29 anonim ***** válasza:
94%
Beteges. Rajtad keresztül próbálja megélni a terhességet. Nekem egy szingli barátnőm csinálta ezt, belemászott mások terhességébe, uh fotókat követelt, idióta appokat töltött le, teherbeesési tanácsokat osztogatott. Én leállítottam nagyon határozottan, mások terhességét azóta is végig éli.
2021. dec. 19. 12:41
 26/29 anonim ***** válasza:
Hormonjaid dolgoznak benned és szereld le a rokont. felnőtt érett nő 27 évesen, szüljőn ő is.
2021. dec. 19. 23:17
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
A te érdekedben írom, ezt a kapcsolatot már érdemes lenne most elkezdeni lazábbra venni. Nem beszámolni mindenről és ritkítani a találkozókat.
2021. dec. 21. 10:47
 28/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is a válaszokat.

Úgy látszik itt tènyleg az egyetlen megoldás lazítani a kapcsolatot. Tuti biztos, hogy èjjel nappal nálunk akar majd lógni amikor megszületik a pici azt meg tènyleg nem tudnám türni.

Most 5 èv után van barátja egy pár hónapja. De elmondása szerint baba nincs tervben a közeljövöbe

2021. dec. 21. 18:46
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor hátha lenyugszik és a barátjára fókuszál
2021. dec. 21. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!