Hogyan lehet nem észre venni a 6. hónapban, hogy terhes?
Extrém elhízottaknál is el tudom hinni, hogy később veszik észre.
Bár rajtam is van felesleg, a 9. hét körül azért mégis egyértelműen kitapintható volt a méhem az alhasamnál. Nem igazán tudom elhinni, hogy egy átlagos testalkatú nő egy ilyen változást ne vegyen észre.
Ráadásul ugye ott a vérzés elmaradása is. A ciklusom sosem volt pontos, volt hogy egész hónap kimaradt. Ennek ellenére ha tudtam, hogy van esély akár terhességre is, akkor csináltam tesztet.
És még ha vérezget is kicsit az illető, megint csak nem tudom elhinni, hogy semmiben sem más a dolog, mint valódi menstruációnál. És ha bármi eltérés van a vérzésében ÉS azt is tudja, hogy akár terhes is lehet, akkor megint csak nem tudom felfogni, hogy miért nem tesztel...
Há nézd.. Az egyik sógornőm akkora buta, hogy azt hitte a szoptatás valami csoda fogamzásgátló.. Aztán 5 hónapos terhes volt mikor kiderült, holott akkor már egy ideje mondogattuk neki, hogy igencsak kerekedik.. Ekkor volt a nagy 8 hónapos..
Vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!