18hetes 6napos terhes vagyok. Mi lehet a baj?
Miért ne volna ott a méhed?! A méhboltozat magassága a 19. héten a köldök vonala körül jár.
Szívhangot találtál. Csak a mozgást nem érzed tegnap délután óta. Már ne is haragudj, de ezt túlparázod. Fél napja, hogy nem éreztél mozgást. Gondolom most kényelmesen van, olyan helyre fészkelte be magát, ahol nyugodtan pihenhet. Eleve nem is szeretik a szívhangfigyelőt... Ráadásul még helye is van bőven, persze hogy nem érzed minden mozdulatát. Megnyugtatlak: később is lesz ilyen, sőt a magzatnak is vannak "lusta" napjai.
Ennyire negatívan és stresszelősen nem szabad hozzáállni a terhességhez.
19+1 vagyok, első gyerek, hátsófali lepény. Abban sem vagyok biztos, hogy amikor érzek is valamit, akkor ő e az valóban...
Biztos felelőtlen vagyok, de szívhangfigyelőm meg nincs. Mert mit tudsz tenni, ha nincs szívhang?!
Én is 18 hetes vagyok. Van hogy órákig érzem, hogy parádézik, legalábbis szerintem őt érzem. Aztán van, hogy fél napig semmit. Mivel még elég sok helye van, gondolom attól is függ mit érzek, hogy éppen hol helyezte kényelembe magát.
Szerintem túl aggódod. A szívhangot ott találod, ahol éppen a baba van. Nyilván már nem lesz annyira mélyen, mint mondjuk a 12 hetes uh-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!