Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18hetes 6napos terhes vagyok....

18hetes 6napos terhes vagyok. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Az itthoni szívhang figyelővel teljesen jobb oldalt már a csípő csontomnál a köldök alatt 2cm el talalálom meg a baba szívhangját? Illetve már elkezdett mocorogni de tegnap délután otta nem nagyon érzem. Illetve már elkezdett mocorogni de tegnap délután otta nem nagyon érzem. Nagyon aggódom. Elvileg még nem is tart ott a mehem ahol megtaláltam.

#terhesség #Magzat elhejezkedése
2021. dec. 17. 07:45
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Valószínű magadat hallottad. És mozog ő,csak még rengeteg helye van
2021. dec. 17. 07:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Méri a szivhang figyelőm 152volt a pulzus ez a babáé nem az enyém
2021. dec. 17. 07:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne volna ott a méhed?! A méhboltozat magassága a 19. héten a köldök vonala körül jár.

Szívhangot találtál. Csak a mozgást nem érzed tegnap délután óta. Már ne is haragudj, de ezt túlparázod. Fél napja, hogy nem éreztél mozgást. Gondolom most kényelmesen van, olyan helyre fészkelte be magát, ahol nyugodtan pihenhet. Eleve nem is szeretik a szívhangfigyelőt... Ráadásul még helye is van bőven, persze hogy nem érzed minden mozdulatát. Megnyugtatlak: később is lesz ilyen, sőt a magzatnak is vannak "lusta" napjai.

Ennyire negatívan és stresszelősen nem szabad hozzáállni a terhességhez.

2021. dec. 17. 08:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
18.heten fél napig nem érzed és már aggódsz? Hosszú lesz még ez a terhesség...
2021. dec. 17. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

19+1 vagyok, első gyerek, hátsófali lepény. Abban sem vagyok biztos, hogy amikor érzek is valamit, akkor ő e az valóban...

Biztos felelőtlen vagyok, de szívhangfigyelőm meg nincs. Mert mit tudsz tenni, ha nincs szívhang?!

2021. dec. 17. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is 18 hetes vagyok. Van hogy órákig érzem, hogy parádézik, legalábbis szerintem őt érzem. Aztán van, hogy fél napig semmit. Mivel még elég sok helye van, gondolom attól is függ mit érzek, hogy éppen hol helyezte kényelembe magát.

Szerintem túl aggódod. A szívhangot ott találod, ahol éppen a baba van. Nyilván már nem lesz annyira mélyen, mint mondjuk a 12 hetes uh-nál.

2021. dec. 17. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
19+2, nem érzem, de nem aggódom. Mellső fali, első baba. Figyelőm sincs, de minden rendben a vizsgálatok során.
2021. dec. 17. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem érzem minden nap, pedig ez a harmadik terhességem és 18 hét 3 napnál tartok. Elvétve nagyon néha napközben egy-egy gyenge mozgás. Van olyan is, hogy semmi egy napig. Ilyenkor még picik, van helyük bőven és nekem a lepény is elől van. A szívhangfigyelő meg attól függ, hogy éppen hol tudja "befogni" a szívhangot. Én van, amikor teljesen lent baloldalt hallom a combtőnél már szinte, pedig biztos, hogy nem ott van a baba.
2021. dec. 17. 10:07
 9/9 anonim válasza:
Én teljes mértékben megértelek hogy parázol,de ha a szívhang figyelő jelzi hogy minden rendben akkor nem kell aggódni.
2022. jan. 3. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!