6 hétben járok és ma reggel a hőm 36.8. Az jó?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom,hogy terhesen 37.Eddig nekem is ennyi volt.Panaszom nincs.2008. dec. 14. 09:45
1/4 anonim 

válasza:

Szia!
6 hetes kismama vagy?Ha igen,akkor miért méred a hődet?
2/4 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsiságból.Itt olvsatam,hogy aki terhes annak 37 köröl van és ha lejjebb megy akkor az valami rosszra utalhat.Én sem hallottam egyébként még ilyet.
2008. dec. 14. 09:52
3/4 anonim 

válasza:

Én sosem mértem,ha még ezzel is foglalkoznék,egyel több dolog lenne,ami miatt paráznék.
Itt és persze máshol is írnak mindenfélét,ami talán jó,és talán rossz.Nincs két egyforma ember,és két egyforma szervezet sem.Ami az egyiknél ezzel,az nem biztos,hogy a másiknak is ugyanúgy reagálja le a szervezete.
Ne olvasgass "rossz" dolgokat,próbáld őket kerülni.
Nem lesz semmi gond,csak pozitívan :))
4/4 anonim 

válasza:

Ez nem ad pontos diagnózist semmire, ne hőmérőzz most már, én is ezt mondom! Minden szépen alakul, fejlődik a pocidban. Pár hét és egy kész kisbabát fogsz látni az UH-n. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!