Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítséget szeretnék! 20....

Segítséget szeretnék! 20. hétben vagyok, és ma reggel barnás váladék jött ki belőlem! Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Nem sok, de azért jól látható volt a papíron, nagyon megijedtem. Volt valakinek hasonló? Menjek most orvoshoz?
2010. szept. 29. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet teljesen jelentéktelen dolog is, de kezdöd vetélés is. Az orvos vagy megnyugtat, vagy elkezd valamilyen kezelést, de te mindenképpen igy lehetsz biztos, hoyg MINDENT megtettél a babádért.
2010. szept. 29. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, a 9. héten a legkisebb fiammal, egyszerre jtt ki valamennyi barna, majd elmúlott. El is mentem a dokihoz, aki azt mondta nincs gond, csak kinyílt a külső méhszáj. Ennek ellenére a 40. héten sültem meg 4090 gr-al.
2010. szept. 29. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy semmi, lehet, hogy gond. Érdemes lenne elmenni megnézetni, inkább egy vizsgálat, uh feleslegesen, minthogy baj legyen veletek.

Ha nem görcsölsz, nem élénkpiros a vér, mozog a baba (már ha érezted a mozgását eddig), ezek jó jelek, de legjobb az orvos.

2010. szept. 29. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem is volt 21 héten, mi azonnal mentünk az ügyeletre, nagyon alaposan megvizsgáltak, de csak a külső méhszájnál a vérbőség miatt volt egy minimális vérzs, pár napig barnáztam, de haza engedtek, mert zárt voltam teljesen , és az uh felvétel is megnyugtató volt:)))

Én most is ezt tenném, neked is ezt ajánlom!!

SOk bldogságot.

31 hkm

2010. szept. 29. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!