7 hetes terhesek hányan vannak itt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 11:48
11/13 anonim válasza:
19:13 as vagyok.Nekem ez a masodik terhessegem,az elsovel borzasztoan rosszul voltam hanytam mindig es kislany lett,ezzel nem mindennapos a rosszullet es elviselhetobb..:)
24 eves vagyok
12/13 A kérdező kommentje:
sziasztok!ma voltam orvosnál, van egy vérömlenyem, emiatt ggyszert kell szednem. nagyon aggódok, nem akarok elvetélni:((( remélem, nektek nem lesz ilyen gondotok.
egyébként nekem is ő lesz a második babám, van már egy kislányom, aki hétfőn lesz 2 éves:)
ja, és a crl 17 mm:)
2010. szept. 7. 19:47
13/13 anonim válasza:
19:31 es vagyok
Ne aggodj minden rendben lesz!!!Szurkolunk neked,hogy minden oke legyen!Amugy az en kislanyom is 2 eves lesz a jovo honapban..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!