Hányan vagyunk erre fele, akik már idős -sok hetes terhesek? 39. hét után?
Figyelt kérdés
Én 39+1nél járok! És ti? Hogy vagytok? Meddig bírjuk még? :)
Nekem mér mindenem fáj, és zsibbad :)
2011. jún. 27. 21:59
1/4 anonim válasza:
Igaz, én még csak 36 hetes vagyok, de nekem is fáj mindenem, az ujjaim zsibbadnak, délutánra úgy dagadok, mint egy elefánt, főleg a bal lábam, meg a jobb kezem. Meg persze zsibbad is, valamikor már egész korán délelőtt. Már alig várom, hogy megszülessen, mert egyre nehezebben tudom elviselni, főleg hogy van már annyi jóslóm is.
2/4 anonim válasza:
40+1 hetes vagyok....remélem én már nem sokáig húzom :DDD
Állandóan keményedek, be van feszülve a hasam de a pici még várat magára...hiába,vérbeli pasi :DDDDD
3/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Én betöltött 40 hetes vagyok!
Semmi a világon nem történik...nem fáj semmim, jókat alszom, nem puffadok vagy vizesedem...
Egyedül a séta, lépcsőzés és az egy helyben állás megterhelő...unatkozom, és már nagyon mennék, nem szeretném, ha indítanák...Bár azt sem igazán tudom elképzelni, hogy egyszer csak beindul...olyan felfoghatatlan egyenlőre (első baba).
Kitartást!
4/4 haramia válasza:
...39+2 vagyunk mi is, de az izgulós türelmetlen várakozáson kívül semmi gondunk. Ma is nagyon megy a keményedés és ez a húzóckodás, úgyhogy reménykedünk hátha ez az a nap...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!