Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az hogy ha nagyon...

Miért van az hogy ha nagyon kell pisilni szinte begörcsöl a hasam alja?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok és ez van a kezdetektől. Nem zavar, de néha elgondolkodok normális e. Utána egyből elmúlik, de az első terhességemnél sose volt egy görcs sem. MagneB6 szedek igény szerint(napi 4-5szem)
2021. dec. 8. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig ilyen volt terhesség alatt. És ha esetleg vissza kell tartanom csak még rosszabb. De utána azonnal jó.

Nem tudom én se hogy pontosan mitől, de minden terhességemnél ez volt.

2021. dec. 8. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:
2 császár (katéter) után nekem ez így is maradt sajnos. Ha kicsit is jobban kell a kellemesnél, akkor egyből fáj. 😕
2021. dec. 9. 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Nyomja a méh a húgyhólyagot.
2021. dec. 9. 08:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Én is csaszaros vagyok, de azóta volt már egy terhessegem(az missed ab lett 11 hetesen) de ott nem volt ilyen probléma, alig jártam pisilni. Most igaz sokat járok, úgyhogy biztos nyomja 😊

2021. dec. 9. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:
A baba nyomja a húgyhólyagodat, ez normális és kellemetlen érzés is.
2021. dec. 9. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Dettó 😂
2021. dec. 9. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!