2/22 anonim válasza:
Fogalmam sincs,nem irtam fel. De lassn 1 evv szules utan sem javult,brutal strias az egesz...
3/22 anonim válasza:
3 terhesség után egy sincs szerencsére. Nem törvényszerű, hogy lesz.
5/22 anonim válasza:
Egész terhesség alatt nem volt semmi, azt hittem, hogy megúsztam, de aztán az utolsó héten egyik pillanatról a másikra megjelentek. Azóta kicsit halványabb már, de még mindig eléggé látszik.
7/22 A kérdező kommentje:
Mit tettetek ellene hogy ne legyen?
2021. dec. 7. 18:31
8/22 A kérdező kommentje:
Én napi 2x kenem magam de sajnos olyan a bőröm hogy nagyon hamar striásodik :(
2021. dec. 7. 18:32
9/22 anonim válasza:
Én mindent próbáltam a legeslegelejétől fogva. A melleim is teljesen szétszakadtak. Szerintem javarészt genetika.
(6-os voltam)
10/22 anonim válasza:
Még nem kezdett. 41. héten vagyok.
Néha bekentem mandulaolajjal, vagy hidratáló géllel. Kb havi 1x, mikor eszembe jutott. Szóval nem hiszem, hogy eddig azért nem repedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!