18 hetes kismamik! Mikor kezdtétek érezni a baba mocorgását? Első baba! 18 hkm!
December 27.-ére kaptam időpontot 20 hetes ultrahangra!
Megőrülök addig nem tudom mi a helyzet a babával, annyira örültem volna, ha már karácsony előtt megtudom a nemét és hogy ismét ki mondják minden rendben!
17:14 De jó!
Gratulálok!
Azért így megnyugtattok a szavaitokkal!
Ha nagyon aggódsz kérj egy uh-ra időpontot karácsony előtt, én is ezt tettem, holnap megyek, másképp csak januárra kaptam időpontot, addig nem bírnám ki. Így néhány kérdést is feltehetek még az orvosomnak.
16 hetes vagyok
18:15 Nem találtak egy dokinál sem időpontot hiába kértem előbb, így is örülök hogy kaptam elég necces volt, így marad a 20 hetes, nyilván ha lenne lehetőségem nem hagytam volna el hogy karácsony előtt tudjak menni.
Nyilván mindenhol más nem tudom te merre Laosz.
18:15
Laksz*
19.het, harmadik baba.
Elsőt 19 hetesen éreztem
Másodikat 16 hetesen
Most 17 hetesen először.
Mindháromszor mellső fali méhlepény
De jó, gratulálok!
20:54
Én 17 hetesen kezdtem érezni, ha nagyon-nagyon odafigyeltem, néha. Mi vettünk használtan egy szívhangfigyelőt (pár ezer forint), az tök jól megnyugtatott, a férjem is nagyon szereti, jobban bevonva érzi magát.
Nekem azért kellett, mert kb 15.héttől folyton rémálmaim voltak, a baba szívverésére vissza tudtam aludni
10:12
Sajnos 1x-2x nekem is voltak rémálmaim, de hál Istennek el múltak!
Gratulálok a babádhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!