Ha megbotlottam és térdre majd négykézláb estem a hasam beütése nélkül akkor lehet valami baja a babának? Nem faj semmim csak a horzsolások a kezemen és a terdemen. 18hetes kismama
Nem. Ki van neki alakítva a hely becsülettel, a természet gondoskodott róla, hogy egy megbotlástól ne legyen baj 😌
Nagynéném konkrétan hasra esett télvíz idején 8 hónapos terhesen, és hála az égnek semmi bajuk nem lett.
A rázkódástól? :) Nyugalom. Mintha egyedül lubickolnál egy 8 személyes, vízzel teli jacuzziban, aminek ráadásul még a fala is rugalmas, és tök jó felfüggesztései vannak. Tuti nem kis dolognak kellene ahhoz történnie, hogy valami baj legyen :D
Vannak akik futnak terhesen minden gond nélkül :) Én trolizni is szoktam és még egyben vagyunk :D Továbba ereszkedtem már én is féltérdre akaratomon kívül, sőt még lendületből seggre is ültem 🤣
Arról meg nem is beszélve, ha ezt ennyivel el lehetne intézni, akkor semmi szükség nem lenne a művi terhességmegszakításokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!