Kismamik! Más is volt már így? Nem érzem még annyira kismamisnak a pocakom!
17 hetes és 4 napos kismami vagyok, és nem olyan nagy a pocakom!😟
Legalább is nekem nem igazán tűnik fel! Első baba lesz, csak én aggódom túl? Annyira türelmetlen vagyok amíg megint el jutok az orvosig!
Majd megnő, felesleges ezen aggódni.
Első terhességemnél nekem is kb a 20as hetek vége felé kezdett igazán gömbölyödni a hasam. Terminusközelre akkora lettem, mint egy bálna.
Most a másodiknál a 20. hétre már akkora hasam volt, mint az elsővel 30+.
Jelen! Első baba, 17+1, épp hogy csak mintha látszana valami. De engem ez egyáltalán nem zavar, sőt igazából talán örülnék is neki, ha nem feltétlenül volna olyan nagy pocakom a végén sem.
Az utolsó mondatodat nem igazán tudom hova tenni... Attól, hogy elmégy kontrollra, még nem lesz nagyobb a pocid. A pocakméretből meg bármi problémára következtetni badarság, de ezt szerintem te is tudod.
Édesanyámat már-már kiröhögték, amikor elmondta, hogy a 9. hónapban van :) Ahhoz képest kicsi hasa volt nagyon.
(Teljesen egészségesen jöttem világra)
Gondolom a 12. heti vizsgálatokon voltál és akkor minden rendben volt, ha már idáig eljutottál.
Eleve sokkal kisebb már a problémák esélye a második trimeszterben, szóval ezen kár ennyire idegeskedni, a neheze elmúlt ilyen szempontból. Persze, az ember szeretne mindig újabb és több információt odabennről - de ez a 9 hónap pont a várakozásról és a türelemről szól, ahogyan aztán a gyereknevelés is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!