Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Más is volt már...

Kismamik! Más is volt már így? Nem érzem még annyira kismamisnak a pocakom!

Figyelt kérdés

17 hetes és 4 napos kismami vagyok, és nem olyan nagy a pocakom!😟

Legalább is nekem nem igazán tűnik fel! Első baba lesz, csak én aggódom túl? Annyira türelmetlen vagyok amíg megint el jutok az orvosig!

#baba #pocak #17hetes4naposkismama
2021. dec. 3. 10:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Majd megnő, felesleges ezen aggódni.

Első terhességemnél nekem is kb a 20as hetek vége felé kezdett igazán gömbölyödni a hasam. Terminusközelre akkora lettem, mint egy bálna.

Most a másodiknál a 20. hétre már akkora hasam volt, mint az elsővel 30+.

2021. dec. 3. 10:24
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Jelen! Első baba, 17+1, épp hogy csak mintha látszana valami. De engem ez egyáltalán nem zavar, sőt igazából talán örülnék is neki, ha nem feltétlenül volna olyan nagy pocakom a végén sem.

Az utolsó mondatodat nem igazán tudom hova tenni... Attól, hogy elmégy kontrollra, még nem lesz nagyobb a pocid. A pocakméretből meg bármi problémára következtetni badarság, de ezt szerintem te is tudod.

2021. dec. 3. 10:25
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak olyan pici hasa volt, mikor szülni ment, hogy azt kérdezték hogy ő a kísérő? (Mellette a nem terhes szomszéd). Odabent legyen minden rendben, aztán, hogy mekkora a pocakod, az nem számít. 😅
2021. dec. 3. 10:32
 4/27 A kérdező kommentje:
1/2-es hát ez megnyugtató! Gratulálok a babádhoz!
2021. dec. 3. 10:33
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyámat már-már kiröhögték, amikor elmondta, hogy a 9. hónapban van :) Ahhoz képest kicsi hasa volt nagyon.

(Teljesen egészségesen jöttem világra)

2021. dec. 3. 10:35
 6/27 A kérdező kommentje:
Igazából az utolsó kérdésre arra szerettem volna utalni, hogy ha majd az orvos ki mondja minden rendben akkor oké, első baba nyilván ez természetes szerintem, hogy aggódom!
2021. dec. 3. 10:36
 7/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató szavakat és gratulálok a babákhoz!😊
2021. dec. 3. 10:38
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a 12. heti vizsgálatokon voltál és akkor minden rendben volt, ha már idáig eljutottál.

Eleve sokkal kisebb már a problémák esélye a második trimeszterben, szóval ezen kár ennyire idegeskedni, a neheze elmúlt ilyen szempontból. Persze, az ember szeretne mindig újabb és több információt odabennről - de ez a 9 hónap pont a várakozásról és a türelemről szól, ahogyan aztán a gyereknevelés is.

2021. dec. 3. 10:40
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
21.hétben vagyok az 5.babámmal,a férjemen kívül még senki nem tudja a családban,a gyerekek mikuláskor fogják megtudni.Nincs tipikus terhes hasam,jók rám a nadrágjaim,bár már lazábban öltözködök.Nem vagyok nádszál,de molett sem 168cm 65 kg.
2021. dec. 3. 10:43
 10/27 A kérdező kommentje:
Igen voltam a 12 hetesen, mivel sajnos aznap nem volt a dokim másiknál voltam, kicsi orrcsontot és A - hullámot látott, be utalt Pécsre, ott 2-en is alaposan megvizsgáltak és rendben találtak mindent na ott nagyon megnyugodtam!
2021. dec. 3. 10:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!