Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó mentruaciomhoz képest...

Utolsó mentruaciomhoz képest ma 6+2 vagyok. Holnap megyek maganorvoshoz, láthat már valamit? Esetleg szivhang?

Figyelt kérdés

Múlt hét csütörtökön lett pozitív a tesztem.

Kinek hogy volt?

Ha esetleg nincs szivhang, úgyis elmehetnek táppénzre? Munkahelyem jövő héttől nem engedi hogy dolgozzak, mert babám lesz.

2021. dec. 1. 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nálam 6 hét 2 napnál már volt szívhang. Ha még nincsen akkor elmehetsz táppénzre/betegszabira de csak 8-as kóddal.
2021. dec. 1. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Nekem 6+1-nél még nem volt szívhang. Ha nincs szívhang, akkor még nem beszélünk élő terhességről, így amiatt nem tud kiírni az orvos. Más miatt persze igen, de ha betegszabira mész, az rontja majd a csed/gyed alapját.
2021. dec. 1. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy lesz szivhang és amíg nincs papírra írva hogy élő terhesseged van,addig 9eskóddal nem mehetsz tappenzre ami ugye egyből szamolodik és 60% bér , sima 8as kóddal elmehetsz de az akkor első 15 nap betegszabi és csak utána az 50% tp.
2021. dec. 1. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem 6+3 már volt, tankönyvi 28 napos ciklus mellett.
2021. dec. 1. 18:54
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát

Remelem lesz hallhatunk valamit holnap.:)

2021. dec. 1. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Majd meséld el mi volt. :)
2021. dec. 2. 09:38
 7/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Valószínűleg későn foganhatott, egyenlőre 3mm-es petezsakot látott csak az orvos.:)

2021. dec. 2. 13:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta jövő héten menjek vissza, viszont lányos zavaromban elfelejtettem megkérdezni, higy addigra mit láthat?
2021. dec. 2. 13:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Embriót kellene neki meg szívhangot akkor már igencsak.

Viszont így nem mehetsz 9es kóddal tp csak betegszabira ami meg rontja a csed összegét.

2021. dec. 2. 15:52
 10/12 A kérdező kommentje:
A jövő hétre kiírtak szabira, utána való hét hétfőre kerek időpontot orvoshoz, ha elo lesz a terhesség, akkor megyek is a haziorvosomhoz.
2021. dec. 2. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!