Okozhat valamilyen károsodást a babának a magzati szivhangfigyelo használata? Eddig nem gondoltam ilyesmire viszont mindennap használom mert megnyugtat.
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 19:54
1/10 anonim válasza:
Én is használtam minden nap. 9sikertelen beültetés és 16vetélés után NEKEM szükségem volt arra, hogy tudjam, él. Baja nem lett, csak nagyon nem szerette. Mindig elszökött előle:D
3/10 anonim válasza:
Kárt nem okoz, de nem szokták szeretni a babák.
4/10 anonim válasza:
2-es,16 veteles? Jesszusom! Mi tortent? Hogy nem adtad fel? Nagy kitartasod lehet,nem semmi. Nalunk is van a csaladban egy lanyka,aki hab. vetelo,neki 5 volt, azt mondta meg egyet probal es befejezte. 8 ev ment eddig ra es nincs baba meg.
5/10 anonim válasza:
Fàjdalmas lehet a babànak, ès felmelegìtheti a mgzatvizet. Sosem vegeztek specifikus vizsgàlatot, hogy vajon a túl sok ultrahangozas-ez a gèp is ultrahanggal működik- àrthat-e.
6/10 anonim válasza:
A 16 vetélésben a sikeres, de megszakadt beültetések is benne vannak... végül azt mondták a szervezetem képtelen kihordani egy babát. Majd lett egy méh és petevezető vérzésem, ami úgy "szétroncsolt" mindent, hogy azt mondták terhes sem maradok természetes úton. Így felhagytam a védekezéssel. Rá 3hónappal pozitívat teszteltem. Most mellettem szuszog a 11hónapos csoda lánykám:)
7/10 anonim válasza:
1# sajnálom részvétem. hős vagy
8/10 anonim válasza:
Ugyan... a hős nem én vagyok, hanem ez a kis élet aki velem maradt❤
9/10 anonim válasza:
Én is minden nap használtam, amíg nem mozogtak. A 12. hétig reggel és este is meghallgattam őket. Semmi bajuk nem lett. Bár akik jobban ismerik az én gyerekeimet, mint én, azok biztosan lepontoznak, ahogy ezen az oldalon szokás.
10/10 anonim válasza:
Kérdező nem lesz baja a szivhangfigyelőtől, jó találmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!