Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhes vagyok, egy...

16 hetes terhes vagyok, egy büfében dolgozom, és egyre jobban idegesitenek az emberek. Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
folytathatom igy a munkát vagy ezzel ártok a babának?
2008. dec. 13. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
ha lehet akkor ne idegeskedj.mert igy ténleg ártasz a picinek.
2008. dec. 13. 17:15
 2/9 A kérdező kommentje:
eddig sem szerettem a rosszindulatu embereket(mondjuk ki szereti) de mostanában el is sirom magam mert nagyon bántanak.Amugy a munkát birom,nem szeretnék még otthon maradni,de némelyik ember olyan gonosz.
2008. dec. 13. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
a vevőkre gondolsz? hogy érted, hogy gonoszak?
2008. dec. 13. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
sz...le....öket.tudom,hogy könnyű mondani de mindig arra gondolj,hogy egyik retek sem ér ennyit.pláne azok a tipikus gonosz emberek.legyél pozitiv,boldog és magadban gondolj amit csak akarsz.
2008. dec. 13. 17:38
 5/9 A kérdező kommentje:
probálom letojni őket,de nehezen megy... Tudom h érzékenyebb vagyok,de mindennek van határa.Most is túl vagyok egy paraszton,de ha elmesélném mibe kötnek bele....el se hinnétek..
2008. dec. 13. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Meséld csak el, az segít! Vagy legyen 1-2 nap a héten, amikor valamelyik jó barátnődnek vagy anyukádnak elmeséled ezeket az eseteket egy süti vagy gyümitál mellett és jókat nevettek a hülye (bocsánat!) embereken! Ez hidd el, segít. A nevetés nagyonnagyon jó dolog, és a babád is érezni fogja! Meg neked is könnyebb lesz! Kellemes babavárást!:)

Anyuka+5hetes terhes

2008. dec. 13. 17:55
 7/9 A kérdező kommentje:
már ez sokat segitett hogy ilyen aranyosak vagytok.utolag röhögök rajtuk...,csak akkor rossz. tényleg köszönöm..majd ha felhuznak jövök ide dühöngeni:)))
2008. dec. 13. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, én is vendéglátásban dolgozok, és néha annyira felidegesít egy két delikvens hogy volt már olyan is hogy leüvöltöttem a fejét - pedig tudom ez nem tesz jót az üzletnek:)- de nem bírtam magammal. Próbálok mostanában már semmit fel nem venni, elengedem a fülem mellett, és csak a pocakomba lévő csodára gondolok - mostanában kezd beválni, nem idegesítenek fel annyira:)

Boldog Babavárást!

Üdv: 15 hetes kismama

2008. dec. 13. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, na tessék épp most tépte majdnem le az egyik "kedves vendég" az ünnepi dekorációmat, ugyhogy kapásból gyakorolhattam az önmegtartóztatást:)))
2008. dec. 13. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!