34 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Írjatok mindent
mert nagyon kíváncsi vagyok hogy csak én szenvedek-e
ilyen látványosan :-D. Köszi
Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 16:34
1/4 anonim válasza:
Szia
Én nagyon szenvedek,fáj a derekam,sokat keményedek,vizesedek, alig alszom.
Bár én hétfőn töltöm a 33. hetet,szóval van még idő,de egyre jobban várom hogy célba érjünk.
Nehéz a séta, sőt pihenésre vagyok ítélve....
Szóval kitartás, neked milyen nehézségek vannak?
Boldog babavárást
33 heteske
2008. dec. 13. 22:07
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én 35 hetes vagyok, a férjem szerint én is látványosan szenvedek, pedig nincs semmi különös bajom csak a szokásos. Sok a savam, nem kényelmes a fekvés, utálja a gyerek ha ülök, akkor mindig rúg, rövid séta után pihenni kell, mert keményedik a hasam, dugig van visszérrel a jobb lábam amit pihentetni kéne, de akkor megöl az unalom, tegnap észrevettem, hogy vizesedik a lábam...
Te mitől szenvedsz olyan látványosan?
Amúgy azt gondolom ez normális. Nagyon nagy már az a baba odabent. Ez az 5-6 hét nem sok már. Alig várom, hogy lássam. Gondolom te is.
2008. dec. 14. 02:34
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok! Az alvásról ne is beszéljünk már hetek óta nem tudom mi az. Hanyatt egyáltalán nem tudok feküdni mert légszomjam van, úgy érzem megfulladok, jobb oldalt megint nem mert hasonló érzésem van mint hanyatt, marad a bal oldal de egy éjszakán át kicsit kényelmetlen úgy feküdni.Ébredek 2 óránként,visszaaludni nem igazán tudok, utána felidegesítem magam hogy miért nem alszom most kellene még pihennem mert utána nem igazán tudok még ennyit se. A wc az egyik kedvenc helyem :-D. A derékfájás az elég idegesítő, de talán még az a legkevesebb. Keményedés nekem is van az se valami kellemes. A vizesedésről annyit hogy pont pénteken mondták hogy most már eléggé látszik az arcomon pufibb, meg a szám is teltebb. Kitudja lehet még előbb jön a Drágám! Meg észre veszem magamon hogy nyűgösebb vagyok, semmihez nincs kedvem, tiszta téli depi. Néha úgy érzem leszakad a hasam, mikor meg mozog a pici, annyira nyílal a hasam aljába. Savam is van bőven!!!! Szóval elvagyok a nyűgjeimmel! Meg azért megnyugtató hogy nem csak én szenvedek ilyenektől. :-D Már arra is gondoltam lehet eltúlzom. De az vigasztal már nem sok van hátra. Addig is kitartást csajok !
2008. dec. 14. 11:47
4/4 anonim válasza:
Szia! Én ugyan még csak a 32. hétben vagyok, de szerintem én is dobogós vagyok a szenvedésben. Engem a légszomj az, ami borzasztóan kínoz, és ehhez még sikerült összeszednem egy durva náthát. Az orrlyukaim folyamatosan olyanok, mintha bebetonozták volna. A Sterimar nem használ, mást nem lehet... úgy érzem magam, mint a partra vetett hal. Nagyon szánalmasan nézek ki :-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!