Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, akinek sikerült...

Van olyan, akinek sikerült két oltás (kovid) után teherbe esnie, és minden rendben volt a terhességgel?

Figyelt kérdés
Azoknál, akik terhesség alatt kapták az oltásokat, náluk is minden rendben volt?

2021. nov. 30. 06:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

16 heten veteltem el.

A masodik oltas utan 2hettel.

Semmilyen tunet nem volt elotte egeszseges normal, meretu, genetika minden rendben volt.

Viszont azota nincs ciklusom nincs peteeres nem lehet normalisan gyerekem

2021. nov. 30. 08:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a második oltás (Pfizer) utáni hónapban lettem terhes, minden rendben. Előző terhességem alatt és most is beadattam az influenza elleni oltást is, az sem okozott gondot
2021. nov. 30. 09:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 hónap próbálkozás után a második oltást követő első hónapban teszteltem pozitívat :) ergo nem vártuk meg a két hónapot. Kínait kaptam egyébként és azóta minden rendben van a babával

26 hkm

2021. nov. 30. 10:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
En is nagyon sok olyat olvastam mar,hogy evek ota nem jott ossze a baba,oltas utan pedig szinte egybol. Sajat pelda: ugyan nem vagyok terhes,de vilag eletemben rendszertelen ciklsusom volt. Ir+pcos vagyok.( Mondjuk a rensszertelen ciklus ellenere masfel ev utan lezeletlenul megfogant a babam,aki teljesen egeszsegesen szuletett,mar egy eves lassan.) Marciusban kaptam az elsot(pont amikor eloszor megjott a mensim szules utan),ra egy honapra a masodikat. Pfizert. Szules/oltas ota napra pontos a ciklusom,es a peteeresen is olyan,mintha megereznem. Ezekbol arra kovetkeztetek,hogy ha akarnank,nem lenne gond egy ujabb babat osszehozni akar egybol,de meg nem szeretnenk. Illetve hat nem is biztos,hogy ugy van az,ahog, gondolom,dd ettol fuggetlenul furcsa,hogy ennyire kiszamithato a ciklusom azota. Egyebkent ferjem kollegajaek be vannak oltva, es most szuletett nemreg a babajuk,egeszsegesen.
2021. nov. 30. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok. Nem allitom,hogy az oltastol "javult" dolog,lehet akar szulestol is,vagy barmi,de furcsa,illetve az is,hogy sokaknal latom hasonloan.
2021. nov. 30. 11:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Régebbi a poszt de én is írok kommentet. Én 2021 februar-marciusában kaptam meg 2 adag pfizert, a férjem június-júliusban kapott Astrát, és augusztusban elsőre meg is fogant a babánk. Minden rendben van vele, gyönyörűen fejlődik, hogy a doktor idézzem: "Minden értéke tankönyvbe illő"

Bár hivatalosan sosem voltam covidos, de tuti hogy 1x-2x átvonult rajtam mert volt olyan hogy otthon voltunk a szüleinknél és utánna kiderült hogy fertőzöttek. Pár napig mi is kicsit faradékonyabbak voltunk, nekem az izületeim fájtak kicsit, de nem volt semmi komoly.

2022. febr. 25. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!