Van olyan, akinek sikerült két oltás (kovid) után teherbe esnie, és minden rendben volt a terhességgel?
16 heten veteltem el.
A masodik oltas utan 2hettel.
Semmilyen tunet nem volt elotte egeszseges normal, meretu, genetika minden rendben volt.
Viszont azota nincs ciklusom nincs peteeres nem lehet normalisan gyerekem
Én 10 hónap próbálkozás után a második oltást követő első hónapban teszteltem pozitívat :) ergo nem vártuk meg a két hónapot. Kínait kaptam egyébként és azóta minden rendben van a babával
26 hkm
Régebbi a poszt de én is írok kommentet. Én 2021 februar-marciusában kaptam meg 2 adag pfizert, a férjem június-júliusban kapott Astrát, és augusztusban elsőre meg is fogant a babánk. Minden rendben van vele, gyönyörűen fejlődik, hogy a doktor idézzem: "Minden értéke tankönyvbe illő"
Bár hivatalosan sosem voltam covidos, de tuti hogy 1x-2x átvonult rajtam mert volt olyan hogy otthon voltunk a szüleinknél és utánna kiderült hogy fertőzöttek. Pár napig mi is kicsit faradékonyabbak voltunk, nekem az izületeim fájtak kicsit, de nem volt semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!